Orhan Övet'in Elini Sıktığı Kişinin Kimliği Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Orhan Övet'in Elini Sıktığı Kişinin Kimliği Belli Oldu

Orhan Övet\'in Elini Sıktığı Kişinin Kimliği Belli Oldu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldıran Övet'in TBMM'de dolaşırken elini sıktığı kişinin MHP Elmadağ Belediye Başkan adayı Aytaç Özel olduğu öğrenildi.

11.04.2014 07:55  Güncelleme: 08:01

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırının ardından ortaya çıkan yeni kamera görüntülerinde saldırgan Orhan Övet’le tokalaştığı görülen kişinin kimliği belli oldu.

MHP'Lİ BAŞKAN ADAYI

30 Mart yerel seçimlerinde MHP'nin Elmadağ Beldiye Başkan Adayı Aytaç Özel, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu açıkladı.

"TANIMIYORUM, İLK DEFA GÖRDÜM"

Yazılı bir açıklama yapan Özel, saldırganı kesinlikle tanımadığını, bir vatandaş olarak yanına gelerek kendisiyle tokalaştığını söyledi. Özel, "Buradan açıkça belirtmek istiyorum ki, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsı hiçbir şekilde tanımadığım gibi, yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Kamera görüntülerinde saldırganın MHP grup toplantısının ardından bir kişi ile tokalaşması ve sohbet etmesi tartışmaları da beraberinde getirmişti.

CHP, GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİNİN BULUNMASINI İSTEMİŞTİ

Ortaya çıkan yeni kamera görüntülerinde Orhan Övet TBMM yerleşkesinde uzun süre dolaşıyor. Tüm güvenlik noktalarından geçiyordu. Bazı yerlere birkaç defa girip çıkan Övet, bir kalabalığın arasına karışıp burada biriyle sohbet ettikten sonra o kişiyle tokalaştığı görülüyordu.

TBMM İdare Amiri ve CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, "TBMM Koruma Güvenlik Daire Başkanlığı'na sordum. İğneyle kuyu kazılıyor. Daire Başkanlığı ile daha önce konuştuğumda tüm kamera kayıtlarının savcılığa gönderildiğini söyledi. Savcılığın bu kişiyi tespit etmesi gerekir." demişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orhan Övet'in Elini Sıktığı Kişinin Kimliği Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • alikamil@mynet.com: MHP CHP arasına nifak sokan bir kurgu kokuyor 19 46 Yanıtla
  • SERDAR: GUNDİ KEMAL BOZKURT İŞARETİ YAPARKEN BUNLARI DÜŞÜNMELİYDİ YANINA KAR KALMICAĞI 17 11 Yanıtla
  • Cuvaldız: İhale Bahçeliye Kalaydı Ne Gülerim Ha :) 17 5 Yanıtla
  • UGUR: NEREDE BOŞ ADAM VAR BOŞ BOŞ YAZIYOR ADAM BELKİ BİRŞEY SORDU BAŞARILAR DİLEDİ TOKATLAŞTI ADAM AKP ÜYESİ CIKMIŞ HALEN BOŞ BOŞ AKP CHP MHP KAVGASINDASINIZ ALLAH SİZLERE AKIL VERSİN PKKNIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYORSUNUZ. 8 11 Yanıtla
  • üç hilal: bakıyorum bölücülerin yaptığı iş yaramış herkes birbirine laf atıp duruyor kolay bölünüyoruz kolay 7 4 Yanıtla
  • şikeci fener: her vatandaş geçerken el uzatsa politikacılar sıkar neden sıkmasın ki araştıracaksanız bu vatandaşın banka borcunu kapatan işadamı kimmiş onu araştırın 6 2 Yanıtla
  • Nazmiye Özdemir: Her ne sebeple yapidiysa böyle bir sey tek basina ve plansiz yapilmaz bir kere bu kadar suclari olan bir kisi herkes icin tehlikelidir böyle insanlarin meclisin catisi altinda isi ne ve nasil öye ollur ben sahsen suc egilimli insanlari isimize yarar diye partime üye yapmam ne diyeyim elleri kirilsin ve yaptiran eller kirilsin insallah o tokat hedefini sasiripta kendilerine patlar. 3 0 Yanıtla

Advertisement