Cesedi Ormanda Çıplak Halde Bulunan Dilara'nın Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı - Son Dakika
Güncel

Cesedi Ormanda Çıplak Halde Bulunan Dilara'nın Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı

Antalya'da cesedi ormanda çıplak halde toprağa gömülü halde bulunan iki çocuk annesi Dilara'nın annesinin feryadı yürekleri dağladı: Kuzum seni çok aradık, bulamadık.

05.03.2018 12:19  Güncelleme: 13:39

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde ormanlık alanda gömülü çıplak halde cesedi bulunan 23 yaşındaki Dilara Kandak'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıpa getirildi. Genç kadının cenazesini almaya gelenlerden teyzesi Şükran Koca'nın 'Kuzum seni çok aradık, bulamadık' feryadı, yürekleri dağladı, onu sakinleştirmeye çalışan diğer teyzesi Fatma Çaltı ise baygınlık geçirdi.

ORMANDA CESEDİ BULUNDU

Korkuteli ilçesinde yaşayan ev hanımı 2 çocuk annesi Dilara Kandak, 22 Ocak tarihinde ortadan kayboldu. Baba Mehmet Kandak, kızı hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Çiftçilik yapan eşinden 2 yıl önce ayrıldığı öğrenilen genç kadının 2 çocuğuna ise babasının baktığı öğrenildi. Aileye dün, Alaaddin Mahallesi Gölbent mevkiinde ormanlık alan içindeki tarlada vücudunun bir bölümü toprağa gömülmüş bir kadın cesedi bulunduğu bilgisi verildi. Cesedi bölgede çobanlık yapan bir çobanın köpeğinin bulduğu ve çobanın hemen polise bilgi verdiği belirtildi.

Cesedi Ormanda Çıplak Halde Bulunan Dilara'nın Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı

ÇIPLAK HALDE GÖMÜLMÜŞ

Polis ekipleri bölgede geniş çağlı inceleme yaptı. Battaniyeye sarılmış ve çıplak olarak toprağa gömülü vaziyette bulunan genç kadının elleri ve ayaklarının bağlı olduğu ileri sürüldü. Olay yerinde cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Kandak'ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

"KUZUM SENİ ÇOK ARADIK AMA BULAMADIK"

Sabah erken saatlerinde genç kadının yakınları, adli tıpa gelerek cenazeyi almak için beklemeye başladı. 24 Ocak tarihinden bu yana kayıp olduğu öğrenilen genç kadının teyzesi Şükran Koca, "Kuzum, seni çok aradık ama bulamadık' diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Cesedi Ormanda Çıplak Halde Bulunan Dilara'nın Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı

TEYZESİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Koca'yı sakinleştirmeye gelen diğer teyzesi Fatma Çaltı ise feryatları dayanamayıp baygınlık geçirdi.

Cesedi Ormanda Çıplak Halde Bulunan Dilara'nın Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı

SAVCILIK GENİŞ ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Yapılan otopsinin ardından genç kadının cenazesi ailesi ve yakınları tarafından, Korkuteli ilçesi İmrahor Mahallesinde toprağa verilmek üzere alındı.

Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili geniş araştırma başlattı.

Cesedi Ormanda Çıplak Halde Bulunan Dilara'nın Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı
Cesedi Ormanda Çıplak Halde Bulunan Dilara\'nın Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cesedi Ormanda Çıplak Halde Bulunan Dilara'nın Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • ????: Ben şeriyat istiyorum kızım için daha doğacak çocuklarım için kendim için ailem için istiyorum 37 10 Yanıtla
    her şeyin hayırlısı: şeriatla sorunu çözemezsin sorunu bastırırsın eğer sorunu çözmek istiyorsak gelecek nesildeki çoçuklarımıza insan olmayı aşılabilmemiz gerekiyor bu da ancak iyi bir eğitimle olur 18 10 Tutanmi var: Git İran'a çocukların için Afganistan da olur suudlarda iyi bu konuda trampla kılıç dansı yaparsın malum çocukların için 3 2 Çafer: ŞERİATLA YÖNETİLEN İLKEL ÜLKELRDE 80 YAŞINDA ADAMIN 6 KARISI VAR KADININ KIZIN KOYUN KDR DEGERİ YOK ZEVKİNİ ALINCA KAPIYA KOYUYOR MİRAS VS HAKKI YOK HUKUKENDE HİÇBİRBHAKKI YOK BUNUMU İST KIZIN İÇİN DE GET AFGANİSTANA 4 1
  • Huzeyfe : Yorumlara bakıyorumda herkez bu tür olaylardan bıkmış u sanmış korkuyor ama kimse yav kardeşim şerri hükümlere geçelim demiyor neden korkuyorsunuz hırsızsınız sapık mısınız katilmisiniz degilsin iz niye istemiyorsunuz 18 9 Yanıtla
    Aynen : Aynen katılıyorum 2 0
  • idam çıksa: Şeriat. İsteriz yaşasın şeriat 18 8 Yanıtla
  • idam çıksa : İdam çıksa. Bu sefer kadınlar erkeklerın güzlerini oyarlar. Dıha beteri çıplak gezerler dıhada beteri ayle hayatı bozülur. Kadın. Avrettir . Allaha yakın olduyu yer evidir 7 17 Yanıtla
  • hakan: insan mıyız yoksa başka bir yaratık mı ? anlayamıyorum... 19 0 Yanıtla
  • cesur : tez zamanda fail veya faileri bulunur inşalah 16 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement