Otomobil, okul bahçesinin çitlerini aşıp duvarda asılı kalmıştı! Kaza anı kamerada - Son Dakika
Güncel

Otomobil, okul bahçesinin çitlerini aşıp duvarda asılı kalmıştı! Kaza anı kamerada

Balıkesir'in Karesi ilçesinde kontrolden çıkıp, okul bahçe çitlerini aşarak duvarda asılı kalan otomobil kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

24.02.2023 16:57  Güncelleme: 10:37

22 Şubat'ta Atatürk Mahallesi Bandırma Caddesi'nde meydana gelen kazada Ceren Çelik'in (23) kullandığı 10 F 3764 plakalı otomobil, kontrolden çıkınca kot farkı nedeniyle çukurda kalan Atatürk İlkokulu'nun bahçe çitlerini aşıp, duvarda asılı kaldı.

ÖĞRENCİ VELİSİ YARALANDI

Bu sırada okul bahçesindeki ağacın yanında bekleyen velilerden Ahmet Demirkol (36), otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı. Sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demirkol, hayati tehlikeyi atlattı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Çelik'in ise ifadesine başvuruldu.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kazanın mobese kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; kontrolden çıkan otomobilin okul bahçesi çitlerini aşıp, duvarda asılı kaldığı görüldü. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Otomobil, okul bahçesinin çitlerini aşıp duvarda asılı kalmıştı! Kaza anı kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil, okul bahçesinin çitlerini aşıp duvarda asılı kalmıştı! Kaza anı kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Başım Ağrıyo: Önce sağ bankete vuruyo sonra sol bankete sonra sağ banket ve okul bahcesi..cep telefonuna bakiyo sağ bankate vuruyo ve panikle direksiyonu kiriyo çok kirdiği için sol bankete vuruyo gene panikliyo ve gene sağa kırıp okul bahcesine giriyo..dikkatsizlik acemilik cep telefonu ..sesli düşündüm 52 4 Yanıtla
  • levent ayar: BİR ELİMDE TELEFON ÖDEKİ ELİM DE MAKYAJ RUJ OLUNCA UM RUM DAMI DÜNYA SONUÇ YAYA GİTTİ 45 3 Yanıtla
  • suna genç: hayatına bahse girerim telefonda sevgilisi ile tartışınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. yine de ucuz atlatmış 0 1 Yanıtla

Advertisement