Nişanlı Çifte, Fotoğraf Çekimi Sırasında Hırsız Şoku - Son Dakika
Güncel

Nişanlı Çifte, Fotoğraf Çekimi Sırasında Hırsız Şoku

Nişanlı Çifte, Fotoğraf Çekimi Sırasında Hırsız Şoku

Adana'da, nişan töreni öncesi fotoğraf çektirmek isteyen genç çiftin otomobilde bıraktıkları çanta çalındı. Nişan yüzüğü, altın kolye ve 700 lira kayıplara karıştı.

28.09.2015 10:16  Güncelleme: 12:20

Adana'da, nişan öncesi fotoğraf çektiren çiftin otomobilinin camını kıran hırsızlar içinde nişan yüzüğünün de bulunduğu çantayı alıp kayıplara karıştı.

MUTLU GÜNLERİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK İSTEDİLER

Olay, Çukurova ilçesinin Karslılar Mahallesi'nde meydana geldi. Musa Özcan ile Şule Aslan birbirini severek evlenmeye karar verdi. Çift evliliğe ilk adım olan nişan törenini 27 Eylül 2015 günü akşamında yapmayı planladılar. Aynı gün otomobili süsleyerek nişan kıyafetlerini giyip bu anı ölümsüzleştirmek için Çoban Dede'ye giderek nişan öncesi fotoğraf çektirmek istedi.

10 DAKİKA SONRA HIRSIZLIK HABERİ GELDİ

Çift fotoğraf çektirirken, 10 dakika sonra otomobilin yanında bulunan vatandaşlardan biri gelerek araçlarında hırsızlık olduğunu söyledi. Hemen otomobilin yanına gelen çift, arka camın kırık olduğunu içinde nişan yüzüğü, altın kolye ve 700 lira olan çantanın olmadığını fark etti.

POLİS MOTOSİKLETLİ HIRSIZLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ

Musa Özcan hemen polisi aradı, Şule Aslan ise en mutlu gününde bu olay karşısında şoka girdi. Kısa sürede polis olay yerine gelerek motosikletli olduğu öğrenilen iki kişiyi arama çalışması başlattı.

NİŞAN TÖRENİ ERTELENDİ

Özcan, konuşacak durumda olmadığını çok kötü olduğunu söyledi. Şule Aslan ise akrabalarından gelen geçmiş olsun telefonlarına cevap verdi. Çift polise ifade verdikten sonra olay yerinden ayrıldı. Çiftin, yüzükleri çalındığı için nişan törenini ertelemek zorunda kaldığı öğrenildi.



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nişanlı Çifte, Fotoğraf Çekimi Sırasında Hırsız Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • GÜZELLiK UZMANI: hic üzülmedim,cünkü kadinlarin haline bir bakarmisiniz,,her taraflari acik sacik yahu.olmaz böyle sey. 1 18 Yanıtla
  • pelin: ya arkadas yaniniza alsaniza su cantayi cokmu zor yaniniza almak gecmis olsun genede cana gelen mala gelsin 4 0 Yanıtla
  • Serr: Gene aynı hata daha gecenlerde oldu benzer bir olay 3 1 Yanıtla
  • bakarsın öyle: :D:D:D:D 1 2 Yanıtla
  • Elazığ 23: Oha ya kaç senelik haber 0 0 Yanıtla
  • zxc: Yinemi adana... 0 0 Yanıtla

Advertisement