(Özel) Kuyumcu Soyar Gibi Kasap Soydular - Son Dakika
Güncel

(Özel) Kuyumcu Soyar Gibi Kasap Soydular

(Özel) Kuyumcu Soyar Gibi Kasap Soydular

İstanbul Polisi Eşine Ender Rastlanır Bir Hırsızlık Olayını Çözmeye Çalışıyor.

01.08.2010 12:54

İstanbul polisi eşine ender rastlanır bir hırsızlık olayını çözmeye çalışıyor.

Olay : Kasap soygunu,

Çalınan mal: 2 büyük dana budu,

Suç aleti : Son model mersedes,

Maskeli hırsızlar polise yakalanmamak için çalıntı mersedes ve içindeki 200 kiloya yakın eti bırakarak kaçtı

Şaşkın kasap: "Ete bu kadar zam gelirse butlar da gider her şey de"

Şişli Merkez Mahallesi Silahşör Caddesi üzerindeki Dursun Kasabı sabahın erken saatlerinde son model Mercedesle soydular. Kasabın önüne gelen maskeli iki soyguncu camını kırarak girdikleri kasaptan etleri alarak olay yerinden uzaklaşmak istedi. Polisin sıkı takibi sonucu maskeli et hırsızları kaza yaptı. Aracı terk edip yaya olarak kaçan soyguncular 200 kilo eti ise arabada bırakmak zorunda kaldı. Soyguncuların kullandığı son model aracın da çalıntı olduğu anlaşıldı.

?

200 KİLO ET ALDILAR

Maskeli iki soyguncu kasaptaki buzdolabından bulunan yaklaşık 200 kilo eti son model Mercedese koyarak olay yerinden uzaklaştı. Sokaktaki seslerden şüphelenen vatandaşlar olayı hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin plakası kamyon çıkan 34 TK 2050 plakalı çalıntı son model Mercedesi takibe aldı. Şişli ve Beyoğlu ilçe ekiplerinin sıkı takibi sonucu şüphelileri Beyoğlu Örnektepe Mahallesi Kanarya sokakta kıstırıldı. Önlerindeki araca çarparak durabilen maskeli iki soyguncu, daha sonra araçtan inerek kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin uzun takibi ise sonuç vermedi. Maskeli soyguncular Tophane?nin ara sokaklarında izlerini kaybettirdiler. Polis araçlarının sesine uyanan mahalle sakinleri ise büyük şaşkınlık içinde olduklarını ve ilk defa Mercedesle et hırsızlığı yapıldığını gördüklerini söylediler.

?

"KUYUMCU GİBİ SOYMUŞLAR"

Dursun Kasap'ın sahibi Ali Doğan ise hafta sonu olduğu için fazla et alınmadığını ancak 600 lira değerinde etin çalındığını söyledi.

Kasap Doğan, "200 kilo et almışlar. Allah yardımcı olsun. Ete bu kadar zam gelirse butlar da gider her şey de. Kuyumcu gibi soymuşlar. 2 tane büyük dana budu çalmışlar" dedi.

"HIRSIZIN ELİNDE DANA BUDUNU GÖRDÜM"

Kasabın camını kırarak içeri girdiklerini söyleyen görgü tanığı Erhan Doğan ise "Mercedesi görünce hırsızlık sanmadım cam kırıklarını görünce anladım. Yüzünde kar maskesi olan kişi kasabın içindeki etle dışarı çıktı. Beni görünce diğer arkadaşıyla spor mercedese binerek kaçtılar. Ben hırsızın elinde bir tane dana budu gördüm kocaman bir şeydi" diyerek yaşana olay karşısındaki şaşkınlığını dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel (Özel) Kuyumcu Soyar Gibi Kasap Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement