Özel Primer Hastanesine Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Özel Primer Hastanesine Teşekkür Plaketi

Özel Primer Hastanesine Teşekkür Plaketi

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ''Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'' Gaziantep Grand otelde gerçekleştirildi.

26.02.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ''Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'' Gaziantep Grand otelde gerçekleştirildi. Törende 2013 yılında Gaziantep'te gelir ve kurumsal dalda ilk ona giren 20 mükellefe teşekkür plaketi verildi.

HER TÜRLÜ ÖVGÜYE LAYIKLAR

Grand Otel'de düzenlenen Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'nde açılış konuşmasını yapan Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, "Vergi Haftası kapsamında Gaziantep'in yüz akı vergi rekortmeni mükelleflerimiz arasından dereceye girenlere ödül vermek amacıyla bir araya geldik. Ülkemiz için kazancını tam beyan eden ve vergisini zamanında ödeyen mükelleflerimiz her türlü övgüye layıktır. Ülkemizin dünya üzerinde gelişmiş ülkeler arasında yer alması ve gelecek nesillere mutlu yarınlar bırakmak azmi içinde, etkin ve adil vergi sisteminin yerleştirilmesi ve uygulaması konusunda Gaziantep Vergi Başkanlığı olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğun bilincindeyiz" dedi.

NE KADAR VERGİ VERİRSEK O KADAR HİZMET ALIRIZ

Gaziantep Valisi Erdal Ata da konuşmasında verginin önemine dikkat çekti. Vergi ödemede Gaziantep'in 10'uncu sırada yer bulduğunu belirten Ata, "Gaziantep sanayide, ihracatta nüfusta altıncı sırada ise vergi ödemede de bu sıraya yükselmeli. Vergi ödemek ülkemiz ve bizim için çok önemli. Ne kadar fazla vergi ödenirse o kadar fazla hizmet alma şansımız doğar. Bu nedenle ben herkesi vergisini ödemeye davet ediyorum. Vatandaşlarımız vergi ödemede daha duyarlı olmalı" diye konuştu.

PRİMER SAĞLIK SEKTÖRÜNDE BİRİNCİ

Gaziantep Kurumlar Vergisi rekortmenleri arasında 9. Sırada olan Özel Primer Hastanesi sağlık sektöründe birinci sırada yer aldı. Açıldığı günden buyana hasta memnuniyeti, sağlık hizmeti, sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorlukları ile takdir toplayan Özel Primer Hastanesine teşekkür plaketini Yönetim kurulu Başkanı Bilal Çeker'e Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Primer Hastanesine Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement