Özgecan Aslan Davası - Son Dakika
Güncel

Özgecan Aslan Davası

Özgecan Aslan Davası

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Özgecan Aslan cinayeti davasının, sanık Fatih Gökçe’nin açıklamalarından sonra daha da açığa kavuşacağını söyledi.

12.06.2015 13:54

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Özgecan Aslan cinayeti davasının, sanık Fatih Gökçe'nin açıklamalarından sonra daha da açığa kavuşacağını söyledi.

Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Özgecan Aslan cinayeti davasında duruşmaya ara verildi. Ara sırasında basın açıklaması yapan Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen, davayı 150'ye yakın avukatın takip ettiğini kaydetti. Sanık Suphi Altındöken'in olayı ağlayarak ve soğukkanlılıkla anlattığını belirten Antmen, savunma sırasında verdiği detaylar nedeniyle bunun pek de işe yaramayacağını kaydetti.

Olayın, aradan sonra sanık Fatih Gökçe'nin savunması alınırken daha da açığa çıkabileceğini vurgulayan Antmen, "Sanık (Suphi Altındöken), Fatih'in kendisini suça yoğunluklu olarak azmettirdiğini, hatta belki de bir cinsel saldırıda bulunmuş olabileceğini ya da buna yeltendiğini söyleyecek ifadelerde bulundu. Dava öğleden sonra daha önemli bir boyut kazanacak" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özgecan Aslan Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement