Palalı Sabri, silahlı saldırı sonucu öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Palalı Sabri, silahlı saldırı sonucu öldürüldü

GEZİ Parkı olaylarında pala ile saldırmasıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Çelebi, otomobiliyle seyir halindeyken durdurulan bir grup tarafından tartışmaya ve ardından silahlı saldırıya maruz kaldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Çelebi'yi hastaneye götürdü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

02.02.2024 09:51

GEZİ Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle Palalı Sabri adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.

Beyoğlu'nda dün gece saatlerinde Sabri Çelebi otomobiliyle giderken, bir grup tarafından durduruldu. Çelebiyle gruptakiler arasında tartışma çıktı. Kısa süre sonra gruptaki bir kişi silahla Çelebi'ye ateş ettikten sonra kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Sabri Çelebi'yi ambulansla hastaneye götürdü. Çelebi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Palalı Sabri, silahlı saldırı sonucu öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Palalı Sabri, silahlı saldırı sonucu öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement