Palalı Sabri cinayetinde 8 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Palalı Sabri cinayetinde 8 şüpheli gözaltına alındı

GEZİ Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırmasıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis, saldırıyı gerçekleştiren Çetin G. dahil olmak üzere 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

03.02.2024 15:33  Güncelleme: 15:34

2013 yılında İstanbul'da Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran ve fuhuş çetesi operasyonunda adı geçen Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis, cinayet şüphelileri için çalışma başlattı. Yapılan operasyon sonucu, silahla ateş eden Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheli gözaltına alındı.

TETİĞİ ÇEKEN KİŞİ GÖZALTINDA

Cinayetin ardından olayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek şüphelileri tek tek tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda ise olayda silahı kullandığı belirlenen şüpheli ile birlikte 8 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

FUHUŞ ÇETESİ DAVASINDAN 6 AY ÖNCE BERAAT ETMİŞTİ

Gezi eylemlerinde pala ile göstericilere saldıran Sabri Çelebi, kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla 248 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyordu. Çelebi, 6 ay önce fuhuş çetesi davasından beraat etmişti.

Palalı Sabri cinayetinde 8 şüpheli gözaltına alındı

Polis ekiplerinin detaylı soruşturması devam ediyor.

Palalı Sabri cinayetinde 8 şüpheli gözaltına alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Palalı Sabri cinayetinde 8 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Oktay büyük : Neden gözaltına alıyonuz ki, adam halk millet namus düşmanı bir pisliği temizleyerek, toplum adına temizlik yapmış 70 9 Yanıtla
  • Hikmet E.: bunun gibisi amerikada eline meyve bıçağı alıp polisin karşısına çıksa kevgire çevirirler. ortadoğuda kalabalık linç eder polisin haberi olmaz. afrikada başına lastik geçirip diri diri yakarlar. Dünyanın en özgür ülkesi Türkiye 0 0 Yanıtla

Advertisement