Parçaladığı Kasaya Düşen Bir Damla Ter Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Parçaladığı Kasaya Düşen Bir Damla Ter Yakalattı

Parçaladığı Kasaya Düşen Bir Damla Ter Yakalattı

Bursa Genç İşadamları Derneği'nin (BUGİAD) binasına giren 29 yaşındaki A.Y., parçaladığı içi boş olan kasa üzerine damlayan terine elde edilen DNA yardımıyla yakalandı.

27.03.2013 10:46

Bursa Genç İşadamları Derneği'nin (BUGİAD) binasına giren 29 yaşındaki A.Y., parçaladığı içi boş olan kasa üzerine damlayan terine elde edilen DNA yardımıyla yakalandı. Polis, yaptığı inceleme sonucu terdeki DNA'nın, 2011 yılında bir işyerine hırsızlık amacıyla giren ve kırılan camdan eli kesilince alınan kan örneğindeki DNA ile aynı olan A.Y.'yi gözaltına aldı. A.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yalova Yolu üzerinde bulunan BUGİAD binasına geçen Temmuz ayında giren bir kişi, parçaladığı içi boş olan kasada umduğunu bulamayınca, dernek binasından hırsızlık yapamadan gitti. Sabah gelenlerin haber vermesi üzerine dernek binasında inceleme yapan Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızın, havanın sıcak olması nedeniyle kasayı parçalarken damlayan terini kanıt olarak örnek aldı. Yapılan inceleme sonucu terin, 2011 yılında Bursa'da bir işyerine girerken kırılan cam nedeniyle eli kesilen ve daha sonra güvenlik kameraları tarafından görüntülenip yakalanan A.Y. adlı hırsızın kanından elde edilen DNA ile uyum sağladığı belirledi. Bunun üzerinde önceki gün evinde gözaltına alınan A.Y. Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yapılan sorgulamasında suçunu kabul etmeyen zanlı, 'hırsızlık' suçundan çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Parçaladığı Kasaya Düşen Bir Damla Ter Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement