Saldırgan, "Burası Bizim Mekanımız" Deyip Parkta Fotoğraf Çektiren Genci Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Saldırgan, "Burası Bizim Mekanımız" Deyip Parkta Fotoğraf Çektiren Genci Öldürdü

Adana'da bir saldırgan, parkta fotoğraf çektiren genci "Burası bizim mekanımız, burada fotoğraf çekemezsiniz" deyip bıçaklayarak öldürdü.

30.11.2018 09:03  Güncelleme: 10:36

Adana'da bir saldırgan, parkta fotoğraf çektiren genci "Burası bizim mekanımız, burada fotoğraf çekemezsiniz" deyip bıçaklayarak öldürdü, arkadaşını yaraladı. Polis yaklaşık 100 güvenlik kamerası inceleyerek olaydan 3 gün sonra katil zanlısı 16 yaşındaki iki çocuğu yakaladı.

ARKADAŞIYLA PARKA GİTTİ

Edinilen bilgiye göre, olay 17 Kasım günü Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi Yalçın Park içinde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Furkan Birkaç ve İlyas Can buluştuktan sonra gezmek için parka gitti.

"BURADA FOTOĞRAF ÇEKİLEMEZSİNİZ" DEYİP BIÇAKLADI

Parkta fotoğraf çekilen gençlerin yanına gelen M.S. ve A.T. (16), "Burası bizim mekanımız, bizim semtimiz. Burada fotoğraf çekilemezsiniz" dedi. İki grup arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. M.S., yanında bulunan bıçakla Muhammet Furkan Birkaç'ı karnından İlyas Can'ı sırtından bıçakladı.

Saldırgan,

2 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

İki çocuk olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirirken Muhammet Furkan Birkaç ve İlyas Can, tedavi için Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Muhammet Furkan Birkaç 2 gün sonra hayatını kaybetti.

EKİPLER, KATİLİ ARAMAYA BAŞLADI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına alırken diğer taraftan da İlyas Can ve diğer görgü tanıklarının verdiği eşkale uygun bir kişiyi aramaya başladı.

Saldırgan,

100'E YAKIN GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Cinayet dedektifleri 100'e yakın izlediği güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin kimliklerini tespit etti. İzlenen görüntülerde zanlıların mahallede olduklarını belirlendi.

TUTUKLANDI

Cinayet olayına karışan M.S. ve A.T., evlerinde gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Mahkemeye çıkarılan 2 şüpheliden olayda bıçağı kullandığı ileri sürülen M.S., tutuklanırken A.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Saldırgan,
Saldırgan,
Saldırgan,
Saldırgan, "Burası Bizim Mekanımız" Deyip Parkta Fotoğraf Çektiren Genci Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saldırgan, 'Burası Bizim Mekanımız' Deyip Parkta Fotoğraf Çektiren Genci Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • MersinLee: Hep sıfırbir denen filmin etkileri işte kötü örnek 10 2 Yanıtla
  • Tek yol islam: Allah'ın kanunlarının olmadığı bir ülkede her türlü çirkinlik fuşiyat had safhada olur. Şeriat olsa kıssasa kıssas olur ve kimse kimseyi öldürmez 9 3 Yanıtla
  • adınızı yazın: yuh gerçekten güzelim şehri böyle haberlerle gündeme getirmeyin. 4 6 Yanıtla
  • 77: Yeni nesil gümbür gümbür geliyor 6 0 Yanıtla
  • adana: TÜRKİYEDEN ATILMALI 5 0 Yanıtla
  • Emrullah: Bu memleket adam olmaz be. Ne umutlarla cocuk yetiştir. İki hapçı güpegündüz bıçaklayıp öldürsün. 5 0 Yanıtla
  • DOGRUCU: ADANA KELİMESİNDEN NEFRET EDER OLDUK BU NE REZİLLİK GENCECİK ÇOCUK ÖLMÜŞ BURANIN VALİSİ AMİRİ KOMSERİ SAVCISI POLİSİ BELEDİYESİ NERDE ARKADAŞ AYIPTIR GÜNAHTIR YAA 2 2 Yanıtla
  • .: Adanayı içindekilerle birlikte Suriyeye bırakalım ülkenin refah seviyesi artar. Ne içiyo bunlar arkadaş 4 0 Yanıtla
  • Tosba: Böyle memleketin, böyle adaletin, böyle milletin Allah belasını versin.Zaten veriyor çok şükür. 2 0 Yanıtla
  • Acı gerçek : Telivizyon dizileri gençleri ne hale getirdi ceplerinde beş kuruş yok hepsi olmuş sokak kabadayısı yazık çok yazık 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement