Paşabahçe Reklam Filmiyle Tüketicinin Kalbinde Taht Kurdu - Son Dakika
Güncel

Paşabahçe Reklam Filmiyle Tüketicinin Kalbinde Taht Kurdu

Paşabahçe Reklam Filmiyle Tüketicinin Kalbinde Taht Kurdu

Yaklaşık 80 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en köklü markalarından biri olan Paşabahçe, tüketicinin kalbinde taht kurduğunu bir kez daha gösterdi.

14.11.2013 12:58  Güncelleme: 12:59

Hayatın her anında markanın var olduğunu anlatan 'Paşabahçe Sizi Yansıtır' reklam kampanyası, MediaCat Felis Ödülleri'nde 'Yaratıcılık Kategorisi-Kurumsal İmaj, Strateji, İletişim Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe Cam, 'Paşabahçe Sizi Yansıtır' reklam kampanyasıyla MediaCat tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen 'Felis Ödülleri'nde 'Yaratıcılık Kategorisi-Kurumsal İmaj, Strateji, İletişim Başarı Ödülü'nün sahibi oldu.

'Felis Ödülleri'nin bu yılki değerlendirmelerinde Ipsos'un ve ThinkNeuro'nun araştırma verileri esas alındı. Buna göre tüketicilere sorulan ve sadece tüketiciler tarafından beğenilen kampanyalar, strateji ve stratejiye dayalı yaratıcılık açısından jüri tarafından değerlendirildi.

Paşabahçe'nin imaj kampanyasının yaratıcı ajansı BCOM Brand Communication tarafından tasarlanan filmin yapımını Renkli Filmler üstlendi. 3 gün süren ve 12 farklı mekânın kullanıldığı reklam kampanyasının yönetmenlik koltuğuna ise Michael Baumbruck oturdu. Hayattan dokunaklı anların camdaki yansımalarla aktarıldığı filmin müzikleri de Michal Novinski imzası taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paşabahçe Reklam Filmiyle Tüketicinin Kalbinde Taht Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement