Patrızıa Pepe, Guess Kıds, Tyess %50'YE Varan İndirimlerle B&G Store'da - Son Dakika
Güncel

Patrızıa Pepe, Guess Kıds, Tyess %50'YE Varan İndirimlerle B&G Store'da

Patrızıa Pepe, Guess Kıds, Tyess %50\'YE Varan İndirimlerle B&G Store\'da

B&G Store, tüm mağazalarında geçerli, %50'ye varan indirimli fiyatlarıyla yeni yıl alışverişi sevincine ortak oluyor.

17.12.2013 12:30

Bünyesinde satışa sunulan ithal ve kendi üretimi markalarıyla çocuk modasında trend belirleyici olan B&G Store, tüm mağazalarında geçerli, %50'ye varan indirimli fiyatlarıyla yeni yıl alışverişi sevincine ortak oluyor. B&G Store'da satışa sunulan; Guess Kids, Patrizia Pepe, Bikkembergs, Baby Graziella, BG Baby, NBT Jeans, Riccione, Tyess, Firstline, Cristina Effie, Panini, First Line ve Brooksfield çocuk koleksiyonlarından biri yeni yılda sizin için.

Tyess leopar ve ekose detaylar ile yeni yılın en gözdesi

Leopar temalı Peter Pan yakaları, ekose ve korsajlı detaylarıyla masum güzelliği çocukların stillerine yansıtan Tyess, zengin model ve renk çeşitliliğiyle çocukların beğenisini kazanıyor. 2014 kış koleksiyonunda yer alan birbirinden şık bluz, etek, pantolon ve trençkotlar, Tyess yeni yıl koleksiyonunda sezonun en hit çocuk kombinleri olarak öne çıkıyor.

Patrizia Pepe ile yılbaşı şıklığı

Büyükleri özendirecek güzellikteki bolero, kaban, etek, pantolon ve gömlekleriyle öne çıkan Patrizia Pepe kış, kaban modellerindeki tüylü kapşon ve kapitone detayları, fiyonk aksesuarı ve çoklu renk seçenekleriyle kız çocukları renklendiriyor. Küçük hanımefendileri kurdele bağcık ve pembenin farklı tonlarında bolerolarla karşılayan marka, deri kemerleri, ekoseli gömlekleriyle modanın uzağında kalmıyor.

Bikkembergs, yeni yılda erkek çocukların tarz dinamosu

2013 Bikkembergs Çocuk Koleksiyonu, 6 aydan 14 yaşa kadar stil sahibi tüm erkek çocuklara hitap ediyor. Spor-elegan bir tarzı olan B&G Store-Bikkembergs Çocuk Koleksiyonu'nda %100 koton kumaşlarla, moda ve sağlık bir arada.

B&G Store mağazalarından ulaşabileceğiniz tüm bu markalar ile siz de çocuğunuza benzersiz bir yeni yıl hediyesi verebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Patrızıa Pepe, Guess Kıds, Tyess %50'YE Varan İndirimlerle B&G Store'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement