Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan asker şehit oldu - Son Dakika
Güncel

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan asker şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke'nin şehit olduğunu bildirdi.

09.10.2023 23:38  Güncelleme: 23:39

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İstihkam Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke'nin Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olduğunu duyurdu.

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensuplarınca 9 Ekim 2023'te yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan İstihkam Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke'nin şehit olduğunu duyurdu. MSB'nin internet sitesinden bu akşam yapılan açıklama şöyle:

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde bir üs bölgemize 9 Ekim 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız İs. Uzm. Çvş. Mehmet Emre Teke yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan asker şehit oldu - Son Dakika


Advertisement