Şanlıurfa'daki STK'lardan Piramit Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'daki STK'lardan Piramit Tepkisi

Şanlıurfa\'daki STK\'lardan Piramit Tepkisi

Şanlıurfa'daki bazı sivil toplum kuruluşları, yer altı otoparkı havalandırma sisteminin piramit şeklinde yapıldığını iddia etti.

17.02.2014 17:10  Güncelleme: 17:17

Şanlıurfa'daki bazı sivil toplum kuruluşları, yer altı otoparkı havalandırma sisteminin "piramit" şeklinde yapıldığını iddia etti.

Eski valilik meydanında toplanan aralarında İnsani Yardım Platformu ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, inşaatı devam eden otoparkın havalandırma sisteminin piramit şeklinde yapıldığını öne sürdü. Grup adına açıklama yapan Ahmet Sevim, meydana, "Rabia" isminin verilmesi için belediye yetkilileriyle görüştüklerini söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın ise sosyal medya üzerinden 'hayırlı olsun' dediğini buna rağmen verilen sözün tutulmadığını ileri süren Sevim şunları söyledi:

"Fakıbaba sözünde durmadığı gibi gider ayak küfrün sembolü olan mısır piramitlerinin benzerini memleketimizin en merkezi yerine yapılması kabul edilemez. Belediye Başkanını aklıselime davet ediyoruz. Zulmün sembolü olan bu piramitler derhal ortadan kaldırılmalıdır. Buraya yapılacaksa şehrimizin sembolü olan Harran kümbetleri yapılmalıdır. Provokasyona açık bu tür tahriklerden vazgeçilmelidir."

Grup, basının açıklamasının ardından dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'daki STK'lardan Piramit Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement