Piyasadan Büyük Alacağımız Var? Film Galası Paris?te Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Piyasadan Büyük Alacağımız Var? Film Galası Paris?te Yapıldı

Piyasadan Büyük Alacağımız Var? Film Galası Paris?te Yapıldı

?Piyasadan Büyük Alacağımız Var? film galası Paris'te yapıldı Paris'in MK2 Quai de La Loire sinema salonunda Sami Dündar'ın yapımcılığını, Genç Kafa ekibinden Ekin Akçay'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Piyasadan Büyük Alacağımız Var' film galası gerçekleştirildi.

16.10.2015 12:12

?Piyasadan Büyük Alacağımız Var? film galası Paris'te yapıldı

Paris'in MK2 Quai de La Loire sinema salonunda Sami Dündar'ın yapımcılığını, Genç Kafa ekibinden Ekin Akçay'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Piyasadan Büyük Alacağımız Var' film galası gerçekleştirildi.

Paris Kültür Sanat Merkezi katkıları ile Türk komedi filmi Fransız sinemaseverler ile buluştu.

Türkiye'de galası yapılan ve gösterimde olan yapımcılığını Sami Dündar'ın üstlendiği yaşanmış gerçek hikayelerden oluşan filmin yönetmenliğini Genç Kafa ekibinden Ekin Akçay'ın, yaptığı komedi filminin senaryosu da Okan Metin, İzzet Başlak ve Ekin Akçay'a ait filmin başrollerini "Genç Kafa" ekibinin oyuncuları İzzet Başlak, Ali Yiğit San, Rabia Tutal, Ali Rıza Kara, Okan Metin. Baran Erdoğan.

Filmin yapımcı, yönetmen ve oyuncuları seyirci ile bir araya geldi Fransalı sinemaseverlerin sorularını yanıtladı. Yapımcı Sami Dündar'ın 'filmi beğendiniz mi' sorusu büyük alkışla cevaplandı.

Paris'te yaşayan filminde Fransız sinema yapımcısını canlandıran 'Paris Kültür Sanat'ın' kurucusu Ali İnan Fransa'da gösterimine devam edileceğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Piyasadan Büyük Alacağımız Var? Film Galası Paris?te Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement