Polatlı'da Konser - Son Dakika
Güncel

Polatlı'da Konser

Polatlı\'da Konser

Polatlı Belediyesi Bahar Konseri Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

28.05.2013 12:18

Polatlı Belediyesi Bahar Konseri Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde 13'üncü, 15'inci yüzyıllarda Anadolu söylenen türküleri seslendirildi.Konserde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, konserde emeği geçenlere teşekkür ederek, "kültürümüzle bir kez daha gurur duydum, bize 15'inci yüzyıldan deyişler türküler dinledik. Biz kültürümüzle ne kadar övünsek azdır. Değerli sanatçılarımız bizlere gerçek sanat nasıl yapılır, türkülerimiz, deyişlerimiz nasıl söylenir, nasıl çalınır bunları bir kez daha bizlerle paylaştılar. Sizler adına değerli sanatçılarımıza çok çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ise konserin bir parçasının salondaki izleyiciler ve sanatın en büyük parçasının onu izleyenler olduğunu söyledi.

Başkan Çelik "biz Anadolu irfanının, Türk insanının irfanının onların türkülerinde bulduk, onların türkülerinde tanıdık. O bakımdan bu akşamki teşriflerinden dolayı her iki sanatçımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. " dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement