Post-It Brand ve Evernote, Analog ve Dijital Arasındaki Boşluğu Doldurmak İçin İşbirliği Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Post-It Brand ve Evernote, Analog ve Dijital Arasındaki Boşluğu Doldurmak İçin İşbirliği Yapıyor

Post-It Brand ve Evernote, Analog ve Dijital Arasındaki Boşluğu Doldurmak İçin İşbirliği Yapıyor

Bir 3M markası olan Post-it Brand ve Evernote, Evernote teknolojisini kullanarak Post-it ürünlerine yeni bir dijital hayat vermek üzere ortaklık kuracaklarını açıkladı.

28.09.2013 11:21

Bir 3M markası olan Post-it Brand ve Evernote, Evernote teknolojisini kullanarak Post-it ürünlerine yeni bir dijital hayat vermek üzere ortaklık kuracaklarını açıkladı.

Bugünden itibaren, özel olarak İOS 7 için Evernote'ta bulunan yeni Post-it Note Kamera özelliği ile çekilen bir fotoğraf, herhangi bir Post-it notunu her yerde kaydedilebilecek, paylaşılabilecek ve görüntülenebilecek bir dijital hafızaya dönüştürecek. Evernote ve Post-it Brand, kullanıcıların gittikleri her yere notlarını da götürmelerini ve anaolog ile dijital dünya arasında kusursuz bir köprü kurmalarını sağlayarak, Post-it Note'a yeni birçok beceri anlayışı getiriyor.

3M Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri Bölümü Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Jesse Singh, "Bu işbirliği iki marka için de doğal bir birleşim ve teknolojinin sonunda Post-it Note'un basitliğini nasıl yakaladığını gösteriyor. Post-it Brand ve Evernote, kullanıcılara hem analog hem dijital ortamda mükemmel deneyimler sunmaya olan ortak inançlarını ve gelecek vizyonunu paylaşıyor. Bu, Post-it Brand'in, insanların günlük hayatlarında daha verimli olmalarına yardımcı olacak yeni ve yenilikçi çözümler geliştirmeye olan bağlılığının da altını çizen bir ortaklığın başlangıcı" açıklamasında bulunuyor.

Evernote; Post-it notlarını dijital hale getirmek için, iPhone, iPad ve iPod Touch mobil cihazlarının İOS 7 uygulamalarına özel bir Post-it Note kamerası geliştirdi. Tek bir dokunuşla, her türlü Post-it not, dijital olarak iyileştirilmiş ve canlı, net bir Evernote görseli olarak Evernote'a kaydediliyor. Post-it notlar Evernote'ta rengine göre organize edilebiliyor ve notlara hatırlatma veya bitiş tarihi eklenebiliyor. İster yapılacaklar listesi, ister hatırlatıcı, karalama veya büyük bir fikir olsun, Evernote Post-it notları aranabilir hale getirerek, kullanıcılara kağıt esnekliği ve teknoloji verimliliği sağlıyor.

Evernote CEO'su Phil Libin ise, "Evernote'ta, Post-it notları son derece faydalı, tasarım anlamında ilham verici, deneyim anlamında sezgisel ve sade - yani Evernote'u kurarken uğruna çaba gösterdiğimiz her şey gibi- buluyoruz. Evernote'un böylesine ikonik bir ürün deneyimini zenginleştirebiliyor olması çok büyük bir heyecan. Birlikte, milyonlarca insanın efor sarf etmeden verimli olmalarına yardımcı olabiliriz" dedi.

Bugünden itibaren, Evernote İOS 7 uygulaması tüm Post-it notlarıyla kusursuz biçimde çalışacak. Ayrıca, şirketler 30 günlük ücretsiz Evernote Premium aboneliği içeren özel ortak markalı Post-it ürün paketleri sunuyor. Bu ürünler arasında, Post-it Süper Yapışkan Not 3" x 3" Elektrik Mavi, Elektrik Sarı, Neon Pembe ve Limeade renklerinde paketler, Post-it Süper Yapışkan Not 3" x 3" çok renkli paketi, Post-it Big Pad 11" x 11" Limeade rengi bulunuyor.

Sınırlı süreli Evernote Premium aboneliği, tüketicilere Evernote ile arama yapmak, düzenlemek ve paylaşmak için daha fazla yol sunmanın yanında artan not yükleme limiti (1GB/ay) getiriyor.

Post-it Brand ve Evernote tarafından birlikte tasarlanan iki yeni Post-it Note Desktop Dispenser da bugün piyasaya sürülüyor. Tek renkli Post-it Note paketi veya Post-it Note dörtlü renk paketlerini yan yana tutmak üzere tasarlanan, şık Desktop Dispenser'lar, Post-it notlarını masaüstü dağınıklığıyla uğraşmadan elinizin altında tutuyor.

Ekim ayından itibaren, Post-it Dispensers, Evernote Market'inde www.evernote.com/market ve yurt genelindeki ofis malzemeleri perakendecilerinde satışa sunulacak. Ayrıca, Evernote sınırlı süreli abonelik imkanı sunan Post-it Süper Yapışkan Notları ve Post-it Big Pads, yurt genelindeki seçkin Staples perakende marketlerinden ve Staples.com, OfficeDepot.com, OfficeMax.com ile Quill.com adreslerinden satın alınabilecek.

Evernote uygulaması iPhone, iPad ve iPod touch Uygulama Marketleri'nde veya www.appstore.com/evernoteadresinden yüklenebilir. Post-it Brand ve Evernote hakkında daha fazla bilgi için Post-it.com/Evernote adresi ziyaret edilebiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Post-It Brand ve Evernote, Analog ve Dijital Arasındaki Boşluğu Doldurmak İçin İşbirliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement