Rize'de kaybolan kadın için arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Rize'de kaybolan kadın için arama çalışmaları devam ediyor

Rize'nin Ardeşen ilçesinde odun toplamak için sahile giden Zeynep Bekar, fırtına nedeniyle oluşan dalgalara kapılarak kayboldu. 9 gündür devam eden arama çalışmalarında, Bekar'a ait olduğu düşünülen çizme teki bulundu. Sahil boyunca karadan, havadan ve denizden yapılan aramalar sürüyor.

05.12.2023 13:07

RİZE'de odun toplamak için gittiği sahilde fırtına nedeniyle oluşan dalgalara kapılıp, kaybolan Zeynep Bekar'ı (52) arama çalışmaları, 9'uncu günde sürüyor.

Ardeşen ilçesinde yaşayan Zeynep Bekar, 27 Kasım'da odun toplamak için gittiği sahilde fırtına nedeniyle oluşan dalgalara kapılıp, kayboldu. Evine dönmeyen Bekar için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. AFAD ve polis ekipleri, bölgede çalışma yaptı. Sahilde yapılan aramada Bekar'a ait olabileceği düşünülen çizme teki, bulundu. Bekar'ı arama çalışmaları, 9'uncu günde sabahın erken saatlerinde yeniden başladı. Sahil boyunca karadan, havadan ve denizden çalışmalarını sürdüren yaklaşık 100 kişilik ekipler, kıyıdan gözlemlerde bulunuyor. Ekipler, Ardeşen'in yanı sınır ilçelerde de aramalarına devam ediyor.

Rize\'de kaybolan kadın için arama çalışmaları devam ediyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize'de kaybolan kadın için arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement