Royal Halı Gaziantep-Slask Wroclaw Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Royal Halı Gaziantep-Slask Wroclaw Maçının Ardından

Royal Halı Gaziantep-Slask Wroclaw Maçının Ardından

Royal Halı Gaziantep-Slask Wroclaw maçının ardından Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Jurij Zdovc, karşılaşmada rakiplerine karşı üstün oynadıklarını ve oyunu ellerinde tuttuklarını söylerken, Slask Wroclaw'ın başantrenörü Mihailo Uvalin ise, karşılaşmada iyi oynayamadıklarını ve mağlup oldukları için üzgün olduğunu kaydetti.

11.11.2015 22:45

Royal Halı Gaziantep-Slask Wroclaw maçının ardından

Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Jurij Zdovc, karşılaşmada rakiplerine karşı üstün oynadıklarını ve oyunu ellerinde tuttuklarını söylerken, Slask Wroclaw'ın başantrenörü Mihailo Uvalin ise, karşılaşmada iyi oynayamadıklarını ve mağlup oldukları için üzgün olduğunu kaydetti.

FIBA Europe Cup M Grubu'nda Slask Wroclaw'ı 74-46 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Jurij Zdovc, karşılaşmada rakiplerinin ofansif zayıflığını iyi kullandıklarını ve hücumda etkili olduklarını belirterek, Oyuncularımı elde ettikleri galibiyet için kutluyorum. İyi oynadık veya kötü oynadık diye bir şey söyleyemeyeceğim. Rakibimiz buraya çok iyi oyuncularının sakat olduğu bir durumda geldi. O iki oyuncu olsaydı bu maç çok farklı olacaktı. Defansif olarak çok kötü değildik ama karşı takımını ofansif olarak hücumda kötü olmasından dolayı fark açıldı. Çok fazla atış kaçırdılar. Hücum olarak pekiyi oynayamadık. Bu maçı bir tarafa bırakıp önümüzdeki maçlara hazırlanmaya başlayacağız dedi.

Slask Wroclaw'ın başantrenörü Mihailo Uvalin ise, maça kazanmak için başladıklarını kaydederek, Buraya çok iyi hayallerle geldik. Önemli oyuncularımızın olmaması bizi maçta çok yordu. Gaziantep'e karşı iyi bir takıma karşı oynayınca galibiyet zor oluyor. Bizim için bundan sonrası önemli olanı, sakat oyuncularımızın bize katılıp, önümüzdeki maçlarda bizimle yer almasıdır diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Royal Halı Gaziantep-Slask Wroclaw Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement