Rusya'da 71 Kişiyi Taşıyan Uçak Düştü, İlk Görüntüler Geldi - Son Dakika
Güncel

Rusya'da 71 Kişiyi Taşıyan Uçak Düştü, İlk Görüntüler Geldi

İçindeki 71 kişiyle Moskova yakınlarına düşen Rus yolcu uçağından ilk görüntüler geldi. Görgü tanıklarına göre uçak düştükten sonra alev aldı ve kurtulan olmadı.

11.02.2018 16:24  Güncelleme: 16:59

71 yolcuyu taşıyan Saratov Havayolları'na bağlı Rus yolcu uçağının kalkıştan kısa bir süre sonra Rusya'nın başkenti Moskova'da düştüğü açıklandı. Domodedovo Havaalanı'ndan kalkan uçağın, kalkıştan hemen sonra kuleyle bağlantısını kaybettiği belirtildi.

Antonov An-148 tipi uçağın Moskova'dan Orsk kentine gitmek için havalandığı ifade edildi. Rus Interfax haber ajansına konuşan bir yetkili, "Yolcu uçağı Moskova bölgesinde Argunova köyünün dışında düştü" dedi.

KALKTIKTAN 10 DAKİKA SONRA İRTİBAT KESİLMİŞ

Rusya Acil Durum Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Moskova'daki Domodedovo Havalimanından kalkan Saratov Havayollarına ait Antonov An-148 tipi yolcu uçağıyla kalkıştan 10 dakika sonra bağlantının kesildiği ifade edildi.

Moskova yakınlarında düşen ve içindeki 71 kişinin öldüğü Rus uçağından ilk görüntüler geldi.

Rusya'da 71 Kişiyi Taşıyan Uçak Düştü, İlk Görüntüler Geldi

GÖRGÜ TANIKLARI YANDIĞINI GÖRMÜŞ

Rusya'da Saratov Havayollarına ait yolcu uçağı ile Moskova'daki Domodedovo Havalimanından kalkışından kısa bir süre irtibat kesildi. Uçağın başkent Moskova yakınlarındaki Argunovo köyüne düştüğü öğrenildi. Görgü tanıkları, yanan bir uçak gördüklerini ifade etti. Yetkililer, uçaktan kurtulan olma ihtimalinin düşük olduğunu ifade etti.

Uçakta 65 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyordu.

Rusya\'da 71 Kişiyi Taşıyan Uçak Düştü, İlk Görüntüler Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rusya'da 71 Kişiyi Taşıyan Uçak Düştü, İlk Görüntüler Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Koray : Ey rusya sen git Suriye'de emziği ağzındaki bebeklerin üzerine bomba yağdır. Allah belanı verecek 13 16 Yanıtla
  • Adnan : Hayat gitti Hayaller söndü bitti yarın kalmadı. Bir elveda yoktur. 1 0 Yanıtla
  • Sizene: Niye bi yorum yapmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi düşmüşse düşmüş bizim başımıza gelmeyeceği ne malum 1 0 Yanıtla
  • Hakan: Her nefis olumu tadacaktir 1 0 Yanıtla
  • ??????: Rus’un canı cehenneme. Suriye’nin yıkılmasının baş aktörü Rusya dır 1 0 Yanıtla
  • Afrin : Ey Rusya sen teröristlere AK47 keleş yardımı yapıp masum insanların canını aldırtırsan Böyle olur Allah’ın sopası yoktur Aslanımmmm hadi hadiieeee 0 0 Yanıtla

Advertisement