Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Nikah Şahidi Oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Nikah Şahidi Oldu

Kamalak, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç'ın kızı Zeynep Kılıç ile Mahmut Uğur Aslan'ın nikahında şahitlik yaptı

25.08.2013 19:52

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç'ın kızı Zeynep Kılıç ile Mahmut Uğur Aslan'ın nikahında şahitlik yaptı.

Psikolog Zeynep Kılıç (23) ve akademisyen Mahmut Uğur Aslan, Kültürpark Evlendirme Dairesi'nde Kamalak ile eski Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, eski Kemalpaşa Belediyesi Başkanı Mehmet Ali Özüdoğru ve Dr. Güney Yılmaz Ertörer'in şahitlik ettiği törenle evlendi.

Nikah cüzdanını gelin ve damada veren Kamalak, çifti tebrik etti.

Kutan da yaptığı konuşmada, nikahın İslam inancında büyük önem taşıdığını belirterek, "Peygamberimiz, 'Nikah benim sünnetimdir, kim ki karşı çıkarsa bizden değildir' demiştir. Evliliğin ilk adımını bu sünnetlere yerine getiriyorsunuz. Kur'an ve sünnetle bir ömür geçirmenizi ve her iki cihanda da saadete kavuşmanızı diliyorum" dedi.

Nikah törenine Saadet Partisi yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve davetliler katıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement