Sağlık-Sen Başkanı Doğan, gazilerle bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

Sağlık-Sen Başkanı Doğan, gazilerle bir araya geldi

Sağlık-Sen Başkanı Doğan, gazilerle bir araya geldi

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazileri ziyaret etti.

21.09.2023 14:14
Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazileri ziyaret etti. Hastanede tedavi görenlerin Gaziler Günü'nü de kutlayan Doğan, kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Başkan Doğan'a, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Abdullah Duman ve Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Şenol Şahin de eşlik etti. Hastanede tedavi gören gazileri tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet eden Sağlık-Sen heyeti, gazilere Türk Bayrağı hediye etti. Vatan uğruna canlarını ortaya koyan kahraman gazilere minnettar olduklarını dile getiren Başkan Doğan, "Gazilerimiz, yaşayan anıtlarımız ve geçmiş ile aramızdaki en güçlü bağımızdır. Vatan ve millet bilinciyle ülkemizin geleceği için canlarını hiçe sayan tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler de onların bu fedakarlığından feyz alarak, ülkemiz ve milletimiz için hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Gaziler Günü münasebetiyle vatan uğruna ebediyete irtihal eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı olan ve tedavi gören gazilerimize acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağlık-Sen Başkanı Doğan, gazilerle bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement