Sahibinden, Gimora Yatırım Var - Son Dakika
Güncel

Sahibinden, Gimora Yatırım Var

Sahibinden, Gimora Yatırım Var

Sahibinden'in kurucusundan, "Aksoy Internet Ventures" ile yatırımlarına devam ediyor.

17.04.2012 14:03

Aylık 20 milyonu aşkın tekil ziyaretçisi ve 2 milyardan fazla sayfa gösterim rekoru ile Türkiye'nin en büyük e–ticaret platformlarından sahibinden.com'un kurucusundan, "Aksoy Internet Ventures" ile yatırımlarına devam ediyor.

Dakick.com ve Tinypay.me ile yatırımlarına başlayan Aksoy Internet Ventures (AIV), tüm dünyadan tasarımcılar ve çok özel markalar ile yola çıkan Türkiye'nin ilk online tasarım takı ve aksesuar mağazası olan gimora.com'a yatırım yaptı.

Birçok ünlü marka ve tasarımcının takı ve aksesuarlarının yanı sıra kişiye özel tasarımlar sunan gimora.com'un iş modeline ve güçlü ekibine güvendiklerini söyleyen Aksoy Internet Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Taner Aksoy, sözlerine şöyle devam etti: "Yatırım konusunda çok seçici davranan AIV olarak, Türkiye'de takı ve aksesuar dikey pazarında ciddi bir potansiyel olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle gimora.com'a gerçekleştirdiğimiz yatırım bizi oldukça heyecanlandırıyor. Tüm bunların yanında e-ticaret alanındaki deneyimimiz ve finansal desteğimizle yatırım yaptığımız gimora.com'un en kısa zamanda pazar dinamiklerine yön vereceğine inanıyoruz."

AIV'nin üçüncü yatırımını alan gimora.com'un kurucuları Aydın Günal ve Murat Durguner yatırım kararından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler: "Yatırım tekliflerini değerlendirirken önceliğimiz alınacak finansal destekten çok, tecrübelerinden yararlanabileceğimiz, stratejik ortaklar ile beraber hareket etmekti. Bu nedenle sahibinden.com ile büyük bir başarıya imza atmış bir ekibin kurduğu AIV desteği ile gimora.com'u çok daha iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyoruz. gimora.com olarak, amacımızın markamızla müşterilerimize beklentilerinin ötesinde bir deneyim yaşatmak olduğunu belirtmeliyiz."

E-ticaret alanında 12 yıllık deneyim ile kurulan Aksoy Internet Ventures, internet projelerini hayata geçirmiş girişimcilere destek vererek pazarlarında büyük bir oyuncu olmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sahibinden, Gimora Yatırım Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement