Sakarya'dan Yeni Bir Yıldız Mı Doğuyor - Son Dakika
Güncel

Sakarya'dan Yeni Bir Yıldız Mı Doğuyor

Sakarya\'dan Yeni Bir Yıldız Mı Doğuyor

Marmara Depremi sonrası Çadırkent'te tanışarak evlenen ve mutlu bir yuvaları olan Ayşenur & Birol Kuruoğlu çiftinin iki çocuğundan biri olan Hayrunisa Kuruoğlu, son günlerde film şirketlerinin göz bebeği oldu.

28.08.2017 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce Aypi Cast Ajans'ın oyuncusu olarak "Kurtlar Vadisi" ve "Benim Adım Gültepe" adlı filmlerde oynayan Babası Birol Kuruoğlu gibi kendisi de oyunculuğa hazırlanan Eser Okulu 3. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hayrunisa Kuruoğlu; gittiği İstanbul Yeşilçam Sokağı'nda yönetmen ve oyuncuların adeta göz bebeği oldu.

Senarist Yönetmen Cengiz Mertler, Şarkıcı Ferhat Güzel, Oyuncu Ahmet Çetin, Menajer Halil Babur ve Oyuncu Yaşar Şahin, Oyuncu Ahmet Urkut ile Yeşilçam Jön Oyuncusu Hasan Yıldız ile tanışan Küçük Yıldız Hayrunisa Kuruoğlu, onlarla poz vermeyi de ihmal etmedi. Aypi Cast Ajans tarafından reklam ve dememe çekimleri yapılan küçük yıldız, şimdiden ilgi odağı oldu. Hayrunisa Kuruoğlu yakında vizyona girecek olan filmde başrol yardımcısı rolünde tv ve sinemalarda seyircilerin karşısına çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya'dan Yeni Bir Yıldız Mı Doğuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement