Sakarya Gölde Boğulan Genç Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Sakarya Gölde Boğulan Genç Aranıyor

Sakarya Gölde Boğulan Genç Aranıyor

Gölde boğulan genç aranıyorSakarya'nın Sapanca İlçesi'nde kayığın alabora olması sonucu boğulan 33 yaşındaki Hasan Önder Çetin'i arama çalışmaları devam ediyor.

17.07.2016 20:41

Gölde boğulan genç aranıyor

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde kayığın alabora olması sonucu boğulan 33 yaşındaki Hasan Önder Çetin'i arama çalışmaları devam ediyor. Hasan Önder Çetin'i arama çalışmalarında 3'üncü gününde de sonuç alınamadı.

Sapanca Gölü'nde 3 gün önce 3 arkadaşın bulunduğu kayığın alabora olması sonucu 2 kişi kurtulurken, Hasan Önder Çetin boğuldu. Hasan Önder Çetin'in bulunması için ilk gün Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Yalova Deniz Polisi Su Altı ekipleri su üstünde ve su altında arama çalışmaları gerçekleştirdi. İkinci gün çalışmalar sadece Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından su üstü ve su altı sonarları ile yapıldı. Bugün ise Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Yalova Deniz Polisi Su Altı ekipleri su üstünde ve su altında arama çalışmalarına devam etti. Dalgıçlar kıyıdan 150 metre açıkta ve 25 metre derinlikte arama gerçekleştirdi. Arama çalışmalarında bugünde bir sonuç çıkmadı. Aramalara bugünlük ara verilirken, çalışmaların yarın tekrar devam etmesi bekleniyor.

Hasan Önder Çetin'in yakınlarının endişeli bekleyişi sürerken, arama çalışması yapan AFAD ve deniz polisi görevlilerinden bilgi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Gölde Boğulan Genç Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement