Sakarya Kazada Yaralanan 17 Yaşındaki Ebrar Yaşamını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Sakarya Kazada Yaralanan 17 Yaşındaki Ebrar Yaşamını Kaybetti

Kazada yaralanan 17 yaşındaki Ebrar yaşamını kaybettiADAPAZARI'nda, servise binmek için yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu yaralanan 17 yaşındaki Ebrar Küçükotay yaşamını yitirdi.

01.12.2017 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada yaralanan 17 yaşındaki Ebrar yaşamını kaybetti

ADAPAZARI'nda, servise binmek için yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu yaralanan 17 yaşındaki Ebrar Küçükotay yaşamını yitirdi. Ebrar Küçükotay toprağa verilirken, ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Pazartesi günü Adapazarı Tekeler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, servise binmek için yolun karşısına geçmek isteyen Atatürk Lisesi 12. sınıf öğrencisi Ebrar Küçükotay otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ebrar Küçükotay dün yaşamını yitirdi. Bugün Valide Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazı öncesi baba Hüseyin Küçükotay ve yakınları taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına Sakarya Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Coşkun Bakırtaş ile okul arkadaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ailenin 3 çocuğundan en büyüğü olan Ebrar Küçükotay'ın arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze, kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sakarya Kazada Yaralanan 17 Yaşındaki Ebrar Yaşamını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Kazada Yaralanan 17 Yaşındaki Ebrar Yaşamını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement