Samandağ Belediyesi Ücretsiz Kablosuz İnterneti Hizmete Açtı - Son Dakika
Güncel

Samandağ Belediyesi Ücretsiz Kablosuz İnterneti Hizmete Açtı

Samandağ Belediyesi Ücretsiz Kablosuz İnterneti Hizmete Açtı

Samandağ Belediyesi tarafından aylardır çalışmaları sürdürülen halka açık, ücretsiz, kablosuz internet hizmeti Abdullah Cömert Parkı'nda hizmete girdi.

01.11.2018 13:50  Güncelleme: 13:49

Hz. Hızır Parkı ve Toruksuyu Mahallesinde bulunan Barış Parkı için de ücretsiz kablosuz internet hizmetinin önümüzdeki hafta içinde devreye gireceği bildirildi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından yapılan açıklamada; " Sosyal Belediyecilik anlamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında sözünü vermiş olduğumuz bir projeyi daha hizmete sunduk. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan ve gençlerimizin vazgeçilmezi olan sosyal medya mecraları için gençlerin nabzı sosyal medyada atıyor diyebiliriz. Biz de bu çalışma ile gençlerimizin internete daha kolay ve ücretsiz ulaşmasını sağlayacağız. Abdullah Cömert Parkı, Tomruksuyu Barış Parkı ve Hz. Hızır Parkı için sürdürülen çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Belediyemizce çalışmaları sürdürülen halka açık ücretsiz kablosuz internet hizmeti çalışmaları neticesinde Abdullah Cömert Parkı'nda ücretsiz kablosuz interneti halkımızın hizmetine sunduk. Abdullah Cömert Parkı ve çevresinde dinlenme ihtiyacını karşılayan vatandaşlarımızın yüksek güvenlikli ve hızlı kablosuz internet hizmetini cep telefonu, tabletler ve diz üstü bilgisayarları aracılığıyla keyifli bir şekilde kullanabileceklerdir. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Tomruksuyu Barış Parkı ve Hz.Hızır Parkı için de internet hizmeti devreye girecektir." İfadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samandağ Belediyesi Ücretsiz Kablosuz İnterneti Hizmete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement