Samsun'da silahlı kavga: 7 yaralı, 1 tutuklama - Son Dakika
Güncel

Samsun'da silahlı kavga: 7 yaralı, 1 tutuklama

Samsun\'da silahlı kavga: 7 yaralı, 1 tutuklama

Samsun'un Terme ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı. Yaralılardan biri doktoru darbetti. Diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

17.06.2023 14:04  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
- SAMSUN'un Terme ilçesinde akrabalar arasında çıkan 7 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 3 kişiden 1'i, tutuklandı.

?Olay, önceki gün Terme ilçesi Bafracalı Mahallesi'nde meydana geldi. Akrabalar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Darp edilen Ulutan E., tüfekle ateş açıp amca çocukları olan Ferda E., Nazlıbey E., Ramazan E., Fethi E., Hasan E. ve Tayfun E.'yi yaraladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba ve Gazi Devlet Hastaneleri ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

DOKTORU DARBETTİLERÇarşamba Devlet Hastanesi'nde de devam eden olaylar sırasında yaralılardan Nazlıbey E., doktor Ekrem Kayaalp'i darbetti. Yaralanan Kayaalp, sevk edildiği Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından dün taburcu edildi.Bugün, tedavilerinin ardından taburcu edilen Tayfun E., Fethi E. ve Ulutan E. gözaltına alındı. Tayfun E. ve Fethi E., ifadelerinin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Ulutan E. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer yaralıların tedaisinin sürdüğü belirtildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da silahlı kavga: 7 yaralı, 1 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement