Samsun - Yaşlı Kadının Evini Soyan Anne ve Oğlu Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Samsun - Yaşlı Kadının Evini Soyan Anne ve Oğlu Tutuklandı

Samsun - Yaşlı Kadının Evini Soyan Anne ve Oğlu Tutuklandı

Yaşlı kadının evini soyan anne ve oğlu tutuklandı SAMSUN'da 54 yaşındaki Gülhanım Y., oğulları 35 yaşınaki S.G. ve 31 yaşındaki Sezgin G. ile birlikte 5 yıldır evini temizlediği 75 yaşındaki Sevim Yılmaz'ın kasasından toplam 140 bin lira değerinde altın ve para çaldıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

05.01.2016 18:10

Yaşlı kadının evini soyan anne ve oğlu tutuklandı

SAMSUN'da 54 yaşındaki Gülhanım Y., oğulları 35 yaşınaki S.G. ve 31 yaşındaki Sezgin G. ile birlikte 5 yıldır evini temizlediği 75 yaşındaki Sevim Yılmaz'ın kasasından toplam 140 bin lira değerinde altın ve para çaldıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. S.G. serbest kalırken, Sezgin G. ile annesi tutuklandı.

Olay İlkadım İlçesi Karadeniz Mahallesi'nde yaklaşık 5 ay önce meydana geldi. İddiaya göre bir yakınını ziyarete giden Sevim Yılmaz eve döndüğünde yatak odasındaki dolapta bulunan çelik kasanın açılarak içindeki toplam 140 bin lira değerinde altın ve paranın çalındığını belirleyip polise ihbarda bulundu. Eve gelen polis evin kapısı ile çelik kasanın anahtar yardımıyla zorlanmadan açıldığını, hırsızlığı yaşlı kadının evine girip çıkan birinin yaptığından şüphelenerek soruşturma başlattı. Polis olayla ilgili soruşturma yürütürken kimliği belirsiz iki şahıs 3 gün önce polisi arayıp hırsızlık olayını Sevim Yılmaz'ın evinde yaklaşık 5 yıldır temizlikçi olarak çalışan Gülhanım Y. ile çocukları S. ve Sezgin G.'nin gerçekleştirdiğini, altınları bozdurmak için Amasya'ya gittiklerini ihbar etti. İhbarı değerlendiren polis şüphelilerin Amasya'da altın bozdurdukları kuyumcuyu belirleyip güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Yapılan izlemenin ardından şüphelilerden Sezgin G.nin akrabası T.K. (31) ile kuyumcuya 8 bin 500 lira değerinde altın takı seti bozdurduklarını belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Gülhanım Y.'nin evli olan ve İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'nde oturan kızı E.G.A.'nın (30) evinin bodrumunda altınları sakladıklarını tespit etti. Adreste arama yapan polis, 2 çift küpe buldu. Satılan altın takı seti ile bodrumda bulunan küpelerin ev sahibine ait olduğu belirlenince 5 şüpheli gözaltına alındı. Poliste ifade veren E.G.A. ve T.K. altınlarla bir alakalarının olmadığını çalıntı olduğunu bilmediklerini söyleyince ifadeleri alınıp savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Anne Gülhanım Y. ile çocukları S. ve Sezgin G. ise gözaltına alındı. Anne ve çocukları suçlamayı kabul etmedi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheliler savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkemede ifade veren S.G. serbest bırakılırken diğer 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Yaşlı Kadının Evini Soyan Anne ve Oğlu Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement