Sanica Boru Elazığspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Sanica Boru Elazığspor Maçının Ardından

Sanica Boru Elazığspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupasında Süper lig temsilcisi Sanica Boru Elazığspor ile 2-2 berabere kalan Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Şahan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada 2'inci lig takımı olduklarını hatırlattı.

19.01.2014 17:57

Ziraat Türkiye Kupasında Süper lig temsilcisi Sanica Boru Elazığspor ile 2-2 berabere kalan Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Şahan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada 2'inci lig takımı olduklarını hatırlattı. Süper lig temsilcisi Sanica Boru Elazığspor ile süper lig takımı gibi mücadele ettiklerini söyleyen Şahan, Ama benim birlikte olduğum insanların yeri Süper lig. Oyuncularım kesinlikle belki herkesin imreneceği kadar çok yetenekli olmayabilirler ama karakter olarak üst düzeydeler. Bu maçta Süper lig takımı ile 2'inci lig takımı değil neredeyse aynı ligi paylaşan takım oynadı diyebiliriz. Biraz daha keşke dikkatli olabilseydik, keşke yaptığımız hataları biraz daha dikkatli olup yapmasaydık bu sahadan belki galibiyetle ayrılan taraf olacaktık. Onun için ben oyuncularımın eksikliklerini ve hatalarını aramıyorum, artıları için kendilerini tebrik ediyorum. Tokat'ı ve Tokatspor'u iyi temsil ediyorlar dedi.

TOKATSPOR DİRENÇLİ BİR RAKİP

Elazığspor teknik direktör yardımcısı İrfan Saraloğlu ise, maça rotasyonlu bir takım ile çıktıklarını söyleyerek, Üç gün önce Antalyaspor ile oynadığımız maçta yorgun olduklarını hesaplayabildik. Yoğun bir tempo ile gidiyor, Türkiye kupası. Önümüzdeki günlerde Galatasaray ile maçımız var. Tokatspor saygı duyduğumuz bir takım, önemsediğimiz bir maçtı. Oyunda dört tane gol oldu, dördüde duran toptan. İyi bir mücadele oldu, dirençli bir rakip Tokatspor. Beraberlik bizi üzmedi, mutlaka kazanmayı isterdik ancak futbol bu. Her zaman istediğiniz gerçekleşmiyor. Rakip daha istekliydi bizden. Biz rotasyonlu futbolcularımızın performansı görmek ve tabi ki netice almak istiyorduk. Ama beraberlik küçümsenecek bir skor değil diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sanica Boru Elazığspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement