Şanlıurfa'da Binlerce Kişi Terörü Kınadı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Binlerce Kişi Terörü Kınadı

Şanlıurfa\'da Binlerce Kişi Terörü Kınadı

Şanlıurfa’da binlerce kişi İstanbul’daki terör saldırılarını kınamak için "Teröre lanet kardeşliğe davet" yürüyüşüne katıldı.

15.12.2016 17:11

Şanlıurfa'da binlerce kişi İstanbul'daki terör saldırılarını kınamak için "Teröre lanet kardeşliğe davet" yürüyüşüne katıldı.

Haliliye ilçesinde bulunan Havaş GAP Havalimanı Toplanma Merkezinde sivil toplum kuruluşları (STK) öncülüğünde bir araya gelen, aralarında belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, esnaf, öğrenci ve memurların bulunduğu binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla Topçu Meydanı'na kadar yürüdü. Atatürk Caddesi'nden Rabia Meydanı'na kadar tekbirler eşliğinde yürüyen grup, terörü lanetleyen sloganlar atarak, ayrıca İsrail ve Esed rejimine karşı da sloganlarla bölgedeki Müslümanlara destek oldu.

Rabia Meydanı'nda toplanan kalabalık tekbirlere devam ederek, terörü kınadı. Grup adına açıklamalarda bulunan Elbirliği Derneği Başkanı ve Eyyübiye Meclis üyesi Handan Karataş, İstanbul'daki terör saldırısını en şiddetli şekilde kınadıklarını belirterek bunun için tek yürek olduklarını ve toplandıklarını söyledi. Karataş, "Şanlıurfa olarak, ülke ve bayrak için canımızı ortaya koyduk. Her türlü terörist gruplarının karşısındayız" diye konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık, bazı siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı program İl Müftüsü İhsan Açık'ın yaptığı duayla sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Binlerce Kişi Terörü Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement