Şanlıurfa Valiliği, Atatürk heykelinin üzerine çıkan zanlıyı gözaltına aldı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Valiliği, Atatürk heykelinin üzerine çıkan zanlıyı gözaltına aldı

Şanlıurfa Valiliği, Atatürk heykelinin üzerine çıkan zanlıyı gözaltına aldı

Şanlıurfa Valiliği, Atatürk heykelinin üzerine çıkan zanlının gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medya hesaplarında 'Suriyeli gençten haddini aşan eylem: Ata'ya saygısızlık' başlıklı paylaşımların yapıldığı belirtilen açıklamada, olayın şüphelisi olarak Suriye uyruklu M.E'nin (13) güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındığı ve gerekli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği ifade edildi. Valilik, bu tür provokatif eylemlere izin vermeyeceklerini vurguladı.

02.07.2023 22:53  Güncelleme: 23:55

Şanlıurfa'nın en işlek yerlerinden olan Topçu Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne akşam saatlerinde çıkan ve ayak ayak üstüne atarak poz veren çocuğun fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması tepkilere yol açtı. Şanlıurfa Valiliği, kentte bu ve benzeri provokatif eylemlere kesinlikle müsaade edilmeyeceği yönünde açıklamada bulunarak, Atatürk büstüne çıkan Suriye uyruklu M.E.'nin Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandığını duyurdu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valiliği, Atatürk heykelinin üzerine çıkan zanlının gözaltına alındığını bildirdi. Valiliğin yazılı açıklamasında, bazı sosyal medya hesaplarında "Suriyeli gençten haddini aşan eylem: Ata'ya saygısızlık" başlıklı paylaşımların yapıldığı kaydedildi.

GÖZALTINA ALINDI

İnceleme üzerine olayın şüphelisi olarak Suriye uyruklu M.E'nin (13) güvenlik güçlerince gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, "Şüpheli, gerekli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Konu, tüm birimlerimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir. İlimizde bu ve benzeri provokatif eylemlere kesinlikle müsaade edilmeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

Atatürk heykelinin üzerine çıkan şahıs gözaltına alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Valiliği, Atatürk heykelinin üzerine çıkan zanlıyı gözaltına aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Emre Tek: kuranı kerimi yırtanların dine hakaret edenlerin kaç tanesi gözaltına alındı söylermisiniz 18 92 Yanıtla
  • Hakan Obay: Yeni bir kurtuluş savaşı azkaldi. 52 4 Yanıtla
  • Serkan ergezer : Bunu yapan Suriye ülkeyi ne hale soktular bakalım sınır dışı yapacaklarmi yede utanmadan değerlerimiz mi diyecekler 38 2 Yanıtla
  • Gerginyo : Oturacak daha güzel yer var 33 0 Yanıtla
  • Ali Arslan: Bakın bunları acil gönderin büyük olayların başlaması an meselesidir 21 2 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Ha suri ha urfali 2 1 Yanıtla

Advertisement