Sapanca Gölü ve dere yataklarında temizlik çalışması yapıldı - Son Dakika
Güncel

Sapanca Gölü ve dere yataklarında temizlik çalışması yapıldı

Sapanca Gölü ve dere yataklarında temizlik çalışması yapıldı

Sakarya ve Kocaeli'nin en önemli içme suyu kaynağı olan Sapanca Gölü ve gölü besleyen dere yataklarında temizlik çalışmaları devam ediyor. SASKİ ekipleri tarafından göl ve kıyısına bırakılan atıklar temizlendi, yeşil alanlar çöplerden arındırıldı. Ayrıca, olası orman yangınlarının önüne geçmek için göl kıyısındaki cam kırıkları da toplandı. Temizlik çalışmaları aralıklarla devam ederken, vatandaşlardan çevre hassasiyeti konusunda destek bekleniyor.

16.07.2023 17:49

Sakarya ve Kocaeli'nin en önemli içme suyu kaynağı Sapanca Gölü ile burayı besleyen dere yataklarında temizlik çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, şehrin en önemli su kaynağı ve turizm merkezi olan Sapanca Gölü ile gölü besleyen dere yatakları çevresinde sürdürülen temizlik çalışmaları devam ediyor.

Sapanca Gölü ve kıyısına bırakılan atıklar, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekiplerince temizlendi. Kurtköy mevkisinde ziyaretçilerin bıraktığı atıklar toplanırken, göl etrafındaki yeşil alanlar çöplerden arındırıldı.

Ekipler, olası orman yangınlarının önüne geçmek için göl kıyısındaki cam kırıklarını da topladı.

Temizlik çalışmaları aralıklarla sürerken, vatandaşlardan çevre hassasiyeti konusunda destek bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sapanca Gölü ve dere yataklarında temizlik çalışması yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement