Sarıyer Bahçeköy Orman Yolu'nda Motosikletli Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Sarıyer Bahçeköy Orman Yolu'nda Motosikletli Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Sarıyer Bahçeköy Orman Yolu'nda motosikletle seyreden 2 kişiye pusu kurularak kalaşnikoflu saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde 14 kalaşnikof kovanı ve tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

07.08.2023 14:34  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer Bahçeköy Orman Yolu'nda motosikletle seyir halinde olan 2 kişiye pusu kurularak kalaşnikoflu saldırı düzenlendi. Olayda, motosikletteki 2 kişi yaşamını yitirirken, polis ekipleri olay yerinde 14 kalaşnikof kovanı ve tabanca ele geçirdi.

Sarıyer'de motosiklettekilere kalaşnikof ile pusu kurdular: 2 ölü

PUSU KURUP KURŞUN YAĞDIRDILAR

Olay, saat 03.00 sıralarında Sarıyer Bahçeköy Orman Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre orman yolunda 10 AID 542 plakalı motosikletle seyreden sürücü Abdülmelik Ateş ve Şakir Zana'nın önü, mesire alanı önünde pusu kurulan saldırganlar tarafından kesildi. Motosikletli iki kişiye, kalaşnikoflu şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Şahısları kurşun yağmuruna tutan saldırganlar ardından hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Saldırının ardından motosiklet üstündeki Ateş ile Zana, yere yığılırken, motosiklet ise yol kenarına savruldu.

Sarıyer'de motosiklettekilere kalaşnikof ile pusu kurdular: 2 ölü

MİNİBÜSLE HASTANEYE KALDIRDILAR

Olayın ardından mesire alanındaki güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı çalışmada saldırıya uğrayan 2 şahsın beyaz bir minibüs ile hastaneye götürüldüğü bilgisine ulaştı. Devam eden çalışmalarda ise yol kenarında çalışır halde motosiklet gören polis ekipleri, yol kenarında ise 14 adet kalaşnikof kovanı ile tabanca ele geçirdi.

Sarıyer'de motosiklettekilere kalaşnikof ile pusu kurdular: 2 ölü

2'Sİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Maslak'taki özel bir hastaneye götürüldüğü tespit edilen Ateş ve Zana'nın hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Ayrıca olayla ilgili Burak E.'nin de olayda elinden yaralandığı belirlendi. Saldırının ardından olay yeri inceleme ekipleri, hayatını kaybedenlerin getirildiği minibüste ve olay yerinde bir süre inceleme yaptı. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği polislerinin çalışmaları yürüttüğü öğrenildi.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Öte yandan olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, hastane önünde yaptığı denetimde şüphe üzerine bir araca durdurdu. İçindeki Mesut A.'nın üst aramasını yapan polis, ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Ayrıca hastaneden çıkan bir şahıstan şüphelenen polis, park halindeki araçtan silah alan Burhan Ü.'nün de üst aramasında ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan iki şahıs emniyete götürüldü.

Sarıyer Bahçeköy Orman Yolu\'nda Motosikletli Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sarıyer Bahçeköy Orman Yolu'nda Motosikletli Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mert kursun : Roket atarda varmi bu adamlarda keles ne emniyet mudurumuz bu insanlar tabancayla kelesle nasi bukadar rahat geziyorlar bi dusunun bakalim 86 5 Yanıtla
    Demirhan Nadir: Emniyet müdürü değiliz ama düşündük bulamadık ... Sen söyle bakalım neymiş bu düşünmemiz gereken ??? Allah rahmet etsin genç kardeşler bunlar. Altında birşeyler var o saatte orda motorla onların geçtiğini geçeceğini bilen birileri belki üstlerinde bişey vardı aldılar belkide bir sürü şey geliyor aklına insanın ama inanın ne düşünecek olduğumuzu merak ettik mert cevapla !!! Saygı ve sevgilerimle 19 22

Advertisement