SAS, En Başarılı İş Ortaklarını Seçti! - Son Dakika
Güncel

SAS, En Başarılı İş Ortaklarını Seçti!

SAS, En Başarılı İş Ortaklarını Seçti!

SAS'ın iş ortaklarına 2013 planlarını ve stratejilerini aktarmak üzere düzenlediği etkinlikte, SAS İş Ortakları Ödülleri sahiplerini buldu.

28.03.2013 14:58  Güncelleme: 15:04

İş analitiği yazılım ve hizmetleri alanında lider olan SAS, 2013 planlarını ve stratejilerini paylaşmak amacıyla 6 Mart Çarşamba günü Sait Halim Paşa Yalısı'nda İş Ortakları ile bir araya geldi.

SAS Türkiye Genel Müdürü Hakan Erdemli, açılış konuşmasında iş ortaklarının, SAS'ın ve dolayısıyla sektörün büyümesinde çok önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekti ve şunları söyledi: "SAS Türkiye ailesi olarak ilkini düzenlediğimiz bu toplantıyı, iş ortaklarımızla işbirliğimizi güçlendirmek, birlikte daha büyük başarılara imza atabilmek adına önemli bir adım olarak görüyoruz. 2013 yılında iş ortaklarımızla daha yakın çalışarak yıllardır devam eden büyüme trendimize ivme kazandıracağımıza inanıyoruz."

Etkinlikte, SAS İş Ortaklarına satış, profesyonel hizmetler ve pazarlama programları hakkında bilgi verildi. SAS'ın yeni çözümü SAS Visual Analytics® tanıtımı ve demosu gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında ödüle layık görülen iş ortakları, kategorilerine göre ödüllerini SAS Türkiye Kanal Satış Müdürü Emre Ultav ve Profesyonel Hizmetler Müdürü Ali Yazgan eşliğinde SAS Türkiye Genel Müdürü Hakan Erdemli'nin elinden aldılar.

2012'nin En Başarılı SAS İş Ortakları arasında;

SAS Analitik Çözümleri kategorisinde Satış ve Pazarlama dalında Maven Partners ve Servis&Uygulama dalında Strateji ve Analitik Danışmanlık;

SAS Bilgi Yönetimi Çözümleri kategorisinde Satış ve Pazarlama dalında Kafein Yazılım ve Bilgisayar ve Servis&Uygulama dalında Sade Yazılım ve Danışmanlık;

SAS Entegre Pazarlama Yönetimi Çözümleri kategorisinde Satış ve Pazarlama dalında Ultima Bilgi Teknolojileri;

SAS Risk Yönetimi Çözümleri kategorisinde Satış ve Pazarlama dalında Cybersoft ve Servis&Uygulama dalında ise Link Tera Bilgi Teknolojileri yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SAS, En Başarılı İş Ortaklarını Seçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement