Şehit Astsubay Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubay Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Astsubay Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

ANKARA (İHA) – Giresun’un Çaldağ Jandarma Karakoluna teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan, Ankara’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

07.05.2016 14:06

ANKARA (İHA) – Giresun'un Çaldağ Jandarma Karakoluna teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan, Ankara'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına, şehidin annesi Fatma, babası Nevzat Çalışkan ile kızları Halenur ve İremnur'un yanısıra Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Kararslan, Ankara Garnizonunda görevli subay ve astsubayların ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin 15 yaşındaki kızı Hale, babasının asker parkasıyla cenazeye katıldı. Cenaze namazının ardından şehit astsubay Çalışkan için askeri tören düzenlendi. Şehit astsubay Çalışkan, Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubay Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement