Şehit Pilotlar İçin Bursa'da Mevlit Okundu - Son Dakika
Güncel

Şehit Pilotlar İçin Bursa'da Mevlit Okundu

Şehit Pilotlar İçin Bursa\'da Mevlit Okundu

Suriye tarafından düşürülen askeri uçağın pilotları Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy için Bursa'da mevlit okundu.

13.07.2012 11:26

Suriye tarafından düşürülen askeri uçağın pilotları Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy için Bursa'da mevlit okundu.

Bursa amatör küme takımlarından Kanaryaspor yöneticileri, Suriye tarafından düşürülen askeri uçağın pilotları Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy için Bahar Camii'nde mevlid-i şerif okutarak helva dağıttı. Mevlide Jandarma Albay Özcan Çam, Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Gökhan Gerçek ve çok sayıda vatandaş katıldı. "Şehit pilotlarımızı manevi aleme uğurladığımız şu günlerde onlar için mevlit okutmayı görev bilmiş insanlarız" diyen Kanaryaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hayden, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin her personelinin şehit olması yüreklerimizi kanatıyor. Her müslüman onların arkasından dualar ediyor. Biz de onların ruhu için mevlit okutmak istedik. Allah kabul etsin" dedi.

Akşam namazını müteakip okunan mevlit yatsı namazına kadar sürdü. İlahilerin de söylendiği mevlitte şehitler için dualar edildi. Mevlidin ardından cemaate helva dağıtarak ağızlar tatlandırıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Pilotlar İçin Bursa'da Mevlit Okundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement