"Şehrimizin Aydınlık Olması Bizim İçin Çok Önemli" - Son Dakika
Güncel

"Şehrimizin Aydınlık Olması Bizim İçin Çok Önemli"

"Şehrimizin Aydınlık Olması Bizim İçin Çok Önemli"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu Akkuş-Niksar yolu üzerindeki kaldırım, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.

19.06.2013 15:50

Marka şehir olabilmek, marka kentte yaşabilmek benim için önemli bu manada şehrimizin temiz ve aydınlık olması bizim için çok önemli bu manada görüldüğü üzere şehrimizin bazı bölgelerinde arzu ettiğimiz aydınlık yoktu. Ama Park Bahçe Müdürlüğümüz bu konuda fevkalade önemli irade ortaya koydu. Şu anda bulunduğumuz Akkuş-Niksar Caddesi üzeri de gördüğünüz gibi pırıl pırıl, sahilimiz pırıl pırıl, meydanımız pırıl pırıl ve tek eksiğimiz Tokat tarafından Ünye'ye girişimize bir eksiklik görünüyordu. Bu eksikliği de böylelikle gidermiş olduk. Ben bu konuda bizleri destekleyen kamuoyana bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim asıl olan halka hizmettir ve bizim felsefemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı irade ile devam edecektir.

Aydınlatma çalışmalarımızın yanında burada yaptığımız bir çok çalışmalar var. Par Bahçe Müdürlüğümüzün yürüttüğü bu çalışmaların dışında ayrıca Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürütmüş olduğu çalışmalarda var. Bir kısmını Karayollarının yaptığı kaldırım dışında bizimde yaptığımız çok önemli kaldırım çalışmalarımız, ara yol çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Burada eksik kalan bir iki nokta var inşallah onları da tamamlayacağız.

Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün ortaklaşa yürüttüğü bir proje çerçevesinde burada çok önemli ağaçlandırma çalışmaları da yaptık. Ünye'mizde bir çok alanda ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarımızı yaptık. Özellikle Ünye'nin girişinden başlayan ağaçlandırma çalışmalarımız sahil bandında Çimentoya kadar sürekli devam etti. Ayrıca Niksar caddesinden Hamboğazı olarak tabir ettiğimiz alandan, Sanayi Sitesine kadar olan alanda da ana akslarda ağaçlandırma çalışmalarımızı yürüttük. Bunun dışında lokal bitki ve ağaçlandırma çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmekte, ağaçlandırma çalışmaları görüldüğü üzere hem buranın estetik görüntüsünü ortaya çıkarmak, hemde vatandaşlarımıza rahat yürüme alanları çıkarmak adına yaptığımız çok önemli bir çalışmadır.

Ayrıca aydınlatma çalışmalarıyla ilgili kalan ihalelerimizde devam etmekte, bir çok mahallemizde olduğu gibi Beton Yol olarak tabir edilen alanında aydınlatma çalışmaları devam edecek, İpek Yolu ve Atatürk Mahallesinde yaptığımız çalışmaların aydınlatmaları devam edecek ve daha bir çok noktada çalışmalarımız devam ediyor. Marka Kent olabilmek öneli olabilmek önemli, iddiamız marka kent olan Ünye'nin daha ileriye götürülmesidir. Artık Ordu Büyükşehir, Ordu'nun en büyük ilçesi olan Ünye olduğuna göre Büyükşehir'e yakışır,Ünye'ye yakışır bir aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Şehrimizin Aydınlık Olması Bizim İçin Çok Önemli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement