Şehrin Caddelerine Dekoratif Aydınlatma - Son Dakika
Güncel

Şehrin Caddelerine Dekoratif Aydınlatma

Şehrin Caddelerine Dekoratif Aydınlatma

Elazığ Belediyesi şehrin cadde ve bulvarlarını dekoratif aydınlatma direkleriyle süslüyor.

06.06.2013 10:53

Gazi ve Hürriyet Caddeleri ile Bosna Hersek Bulvarı'nda süren çalışmaları yerinde inceleyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat'tan bilgiler aldı.

Gazi ve Hürriyet Caddeleri ile Bosna Hersek Bulvarı'nda kaldırım yenileme çalışmaları sonrasında yapılan aydınlatma direkleri vatandaşların beğenisini kazandı.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat açıklamasında şunları söyledi: "Caddelerimizde kaldırım yenileme çalışmaları sonrasında toplam 94 adet yeni dekoratif aydınlatma direkleri dikildi. Çalışmalarımız Bosna Hersek Bulvarı'nda ve diğer bulvarlarımızda sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yedi ayrı bölgede yedi farklı aydınlatma direkleri takılıyor. Gazi ve Hürriyet Caddesi'nde dekoratif aydınlatma direklerinin kurulumu tamamlandı. En kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

Belediye tarafından yürütülen çalışmaların vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu açıklamasında şunları ifade etti:

"Bosna Hersek Bulvarı'nda yürütülen çalışmalarımız devam ediyor. Bugün esnaflarımızla bir araya geldik ve esnaflarımız da bu çalışmaları oldukça beğendi. Şehrimizin ana caddelerinden olan Gazi ve Hürriyet Caddelerinde dekoratif aydınlatma direkleri çalışmaları tamamlandı. Aydınlatma direklerinin boyu 9,5 metre ve iki parçadan oluşuyor. İki armatürden oluşan bu direklerin üst kısmı 8,5 ve alttaki armatür 4,5 metredir. Üstteki armatür yolu ve alttaki ise kaldırımları aydınlatıyor. Dekoratif aydınlatma direkleri arasındaki mesafeler farklılık göstermektedir. Bosna Hersek Bulvarı'nda direkler arası mesafe 25 metre, Gazi Caddesi'ndeki ise 28 metre aralıklarla yapıldı. Buradaki aydınlatma direkleri dikim işlemlerini tamamladık kısa bir süre içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehrin Caddelerine Dekoratif Aydınlatma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement