Selmanoğlu Ulukent Mahallesinde Baba Dostu ile Hasret Giderdi - Son Dakika
Güncel

Selmanoğlu Ulukent Mahallesinde Baba Dostu ile Hasret Giderdi

Selmanoğlu Ulukent Mahallesinde Baba Dostu ile Hasret Giderdi

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yoğun iş temposu içerisinde mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

28.10.2013 10:49

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yoğun iş temposu içerisinde mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ulukent Mahallesinde çeşitli ziyaretler yapan Başkan Selmanoğlu'nun, burada babasının arkadaşı Bekir Dede ile olan sıcak sohbetiyse dikkat çekti.

İlk olarak Ulukent Mahallesinde belediye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen ve ekiplere çeşitli talimatlar veren Başkan Selmanoğlu, daha sonra ise Ulukent Mahallesinde çeşitli ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ulukent ziyaretinde özellikle, yaşlı mahalle sakinleri ve çocuklara ayrı bir ilgi ve alaka gösterip, burada vatandaşların sıkıntılarını ve önerilerini değerlendirdi. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ziyaretler kapsamında tanıştığı 85 yaşındaki Bekir Çakıcı dedeyle de sohbet etmeye başladı. Muhabbet sırasında Bekir dede'nin babası Dr. Feyzi Selmanoğlu ile arkadaş olduğunu öğrenen Başkan Selmanoğlu, zaman zaman mutlu olup, zaman zaman da duygu dolu anlar yaşadı ve Bekir Dede'nin koluna girerek derin bir sohbet etmeye başladı.

Eski dostların kendisinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "kendisine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı da Ulukent Mahallesi sakinlerine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selmanoğlu Ulukent Mahallesinde Baba Dostu ile Hasret Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement