Sevgi Çiçekleri Öğretmenlerimize Özel Gece - Son Dakika
Güncel

Sevgi Çiçekleri Öğretmenlerimize Özel Gece

Sevgi Çiçekleri Öğretmenlerimize Özel Gece

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Avcılardaki emekli öğretmen, okul müdür ve yardımcılarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

28.11.2011 19:34

Değirmenci Öğretmenlerin Şeref Günü olan 24 Kasımda tüm öğretmenlerin sadece anlamlı günlerini kutlamakla kalmadı. Değirmenci Avcılar Belediyesi Sosyal Tesislerinin bu kez öğretmenlere tahsis etti.

Öğretmenler onuruna verilen yemeğe Mustafa Değirmenci eşi Serap Değirmenci ile birlikte katıldı. Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve şube Müdürlerinin yanı sıra Avcılar Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Kaya, Müslüm Öztürk, Hüseyin Aydost ve a-Adnan Akgül' de yemekte hazır bulundu. Davete Avcılardaki ilk ve orta dereceli okul müdürleri Halk Eğitim Müdürü ve çok sayıda emekli öğretmen katıldı.

Öğretmenler Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'nin yetiştirdiği Türk Sanat Musikisi korusunun seslendirdiği şarkıları dinledi. Öğretmenler gününü güzel bir fasıl keyfi ile noktalayan öğretmenlere eğitime katkılarından dolayı teşekkür Sertifikası verildi. Değirmenci yemeğe katılan öğretmenlere çiçekler vererek, "24 Kasım Şeref Gününüzü kutluyorum. İyi ki varsınız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgi Çiçekleri Öğretmenlerimize Özel Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement