Sevgili Katiline Müebbet Hapis - Son Dakika
Güncel

Sevgili Katiline Müebbet Hapis

Sevgili Katiline Müebbet Hapis

Samsun'da evli bir çifti tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan şahıs, sevgili olan kadını öldürmekten müebbet hapis cezası alırken, kocasını öldürmek suçundan ise beraat etti.

26.03.2013 17:12

Samsun'da evli bir çifti tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan şahıs, sevgili olan kadını öldürmekten müebbet hapis cezası alırken, kocasını öldürmek suçundan ise beraat etti.

Giresun'un Kayadibi Mahallesi 5 No'lu Sağlık Ocağı Lojmanları'ndaki sağlık ocağında görevli memur Salih Karagöz (34), 5 Şubat 2008 sabahı eşi Ayfer Yılmaz Karagöz (30) tarafından 58 AS 120 plakalı otomobilin içerisinde ölü bulundu. Salih Karagöz'ün bilye takılmak suretiyle fişekleri değiştirilmiş kurusıkı tabancayla kendisini kafasından vurarak intihar ettiği ileri sürülürken; olayı şüpheli bulan Giresun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Maktul Ayfer Yılmaz Karagöz öldürülmeden önce annesi Çakır B.'nin verdiği dilekçede damadının devlet memuru olması nedeniyle onun parasını almak için kızı Ayfer ile Mustafa D.'nin öldürdüğünü, Çorlu'da otelde birlikte kalırken planladıklarını, damadının intihar edecek bir kişi olmadığını belirtti. Ayfer Yılmaz Karagöz'ü ve sevgilisi Mustafa D.'yi (44) teknik takibe alan polis, 4 Haziran 2009 tarihinde bir telefon konuşması sırasında Mustafa D.'nin 2 çocuk annesi sevgilisi Ayfer Yılmaz'ı tabancayla vurduğunu tespit etti. Zanlı, İzmir'den çalınan 35 HPD 07 plakalı otomobille cinayet olayının sabahı Amasya'da yakalandı. Genç kadını öldürdüğünü itiraf eden Mustafa D., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Salih Karagöz'ün öldürülmesi ile Ayfer Yılmaz Karagöz'ün öldürülmesinin davaları birleştirildi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, savcı toplanan deliler doğrultusunda Mustafa D.'nin karı-kocayı öldürmek suçundan 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Duruşmada kendini savunan Mustafa D., "Öldürdüğüm Ayfer Yılmaz'ı çok seviyordum. Ancak, o benim hayatımı mahvetti. Beni eşimden ayırdı, işimden ayırdı. İzmir'de birlikte lokanta açtık. Bu iş de battı. Bir kısmı sahte olan senetleri avukata vererek hakkımda haciz işlemi yaptırdı. Olay günü Samsun'da buluştuk. Birlikte aldığımız silahı yanına almış. Olay yerinde bana silah çekti. Silahı üzerine doğru giderken ateş edip beni kolumdan yaraladı. Boğuşma sırasında silah yere düştü. Yerde silahı alıp kendisine ne kadar ateş ettiğimi bilmiyorum. Olay sırasında kolum tutmadığı için kendisini hastaneye götüremedim. Öldüğünü fark edince de olay yerinden otomobil ile kaçtım. Yolda kardeşimi arayarak Ayfer'in benim başımı belaya soktuğunu, şimdi de başımın tamamen belada olduğunu söyleyerek ona anlattım. Polis telefonumu dinlediği için beni Amasya'da yakaladı. Ayfer'in çocuklarının içinde bulunduğu durumdan dolayı çok üzgünüm. Ayfer'in küçük çocuğu beni baba olarak biliyordu. Ayfer çok seviyorum. Olaydan dolayı çok pişmanım. Olayın böyle olmasını istemezdim. Ancak, Salih'in öldürülmesi olayıyla ilgili bir ilgim yok" dedi.

Mahkeme heyeti Mustafa D.'yi Salih Karagöz'ü öldürmek suçundan kesin ve inandırıcı bir delil bulunmadığından bu suçtan beraatine, Ayfer Karagöz'ü öldürmek suçundan ise müebbet hapis, ruhsatsız silah suçundan da 1 yıl 8 ay hapis ve bin lira para cezasına çarptırdı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sevgili Katiline Müebbet Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement