Sevgili Uşağım Sahnedeydi - Son Dakika
Güncel

Sevgili Uşağım Sahnedeydi

Sevgili Uşağım Sahnedeydi

Zeytinli Belediye Tiyatrosu Sevgili Uşağım'ı üç kez daha sahneledi.

12.06.2012 10:22

Figen METE' nin yazıp yönettiği tek perdelik trajikomik oyun, izleyemeyenlerin yoğun istekleri üzerine 5 haziran salı günü bir kez daha ve Altınkum Deniz Düğün Salonunda sahnelendi.

Seyircilerin ayakta alkışladığı oyun, büyük beğeni topladı.

Çoğunluğu yazlıkçı olan izleyiciler, "oyun çok beğendiklerini, fakat salonun yetersiz olması nedeniyle bir çok kişinin oyunu ayakta seyrettiğini, bir kısmının da, salonda boş koltuk kalmaması nedeniyle, geri döndüklerini " söylediler.

Zeytinli Belediye tiyatrosu, SEVGİLİ UŞAĞIM adlı oyunu 8 Haziran Cuma gecesi de, Balıkesir Belediyesi' nin davetlisi olarak, Balıkesir Salih tozan Kültür Merkezi' nde sergiledi.

Katılımın ve ilginin yoğun olduğu gösterimde, oyundan sonra söz alan figen METE, Balıkesir belediyesi' nin ve halkının kendilerine gösterdiği ilgiden çok mutlu olduklarını söyleyerek, kendilerine teşekkür etti.Oyundan sonra Balıkesir Belediyesi oyunun yönetmeni figen Mete' yi çiçek vererek kutladı.

Ve son olarak ekip, SEVGİLİ UŞAĞIM' ı, Altınoluk Ayhan Şahenk Kültür merkezi' nde sergiledi.Altınoluk' ta da oyun beğeniyle izlenirken, gösterinin sonunda Figen METE, Altınoluk Belediyesinin ve izleyicilerin gösterdiği yakın alakaya teşekkür etti.

SEVGİLİ UŞAĞIM adlı oyunda 17- 73 yaşları arasında 12 oyuncu rol aldı.

Oyuncular: Ali Oğuz ERTEKİ-Emel EKMEN- Hacer GÜRSOYTRAK-Halil HELVACIOĞLU- Hamza GÖRGÜLÜ-Hülya KURT- Meral AZAR-Nazan ŞİRİN-Sabri SABUNCULAR-Savaş METE-Sema EZBER

Bu gösterilerin ardından, Zeytinli Belediye tiyatrosu sezonu, Eylül ayına kadar kapatarak tatile girdi....

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgili Uşağım Sahnedeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement