Sezon Pirinç'ten Worldfood 2013 Fuarına Özel Ve Büyük Sürpriz; - Son Dakika
Güncel

Sezon Pirinç'ten Worldfood 2013 Fuarına Özel Ve Büyük Sürpriz;

Sezon Pirinç\'ten Worldfood 2013 Fuarına Özel Ve Büyük Sürpriz;

Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir en iyi pilavı pişirmek için yarışacak

05.09.2013 09:45

Sezon Pirinç, Worldfood İstanbul 2013 fuarında ziyaretçilerini Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir ile karşılayacak. Birlikte yaptıkları radyo programındaki gibi kendilerine özgü tarzları ve eğlenceli üsluplarıyla Sezon Pirinç'in renkli ürünlerini tanıtacak olan iki isim ziyaretçilere kahkaha dolu anlar yaşatacak

Pirinç sektörünün öncü firmalarından Sezon Pirinç 5-8 Eylül 2013 tarihleri arasında katılacağı CNR Expo'da düzenlenen Worldfood İstanbul 2013 Fuarı'nda ziyaretçilerini Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir ile karşılayacak.

Renkli kişiliği ve sempatikliği ile sadece futbolseverlerin değil tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan Pascal Nouma ile başarılı komedyen, sunucu ve oyuncu Kadir Çöpdemir 5 Eylül Perşembe günü CNR Expo fuar alanında F 800 Nolu stantta Sezon Pirinç'in kırmızı- siyah pirinç, siyah mercimek ve siyah fasulye gibi renkli ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Siyah ve beyaz pirinç rekabetinde Nouma Çöpdemir'e karşı

Her gün birlikte yaptıkları "Ara Gaz" isimli radyo programlarında kendilerine özgü tarzları ve eğlenceli üsluplarıyla dinleyicilerinde bağımlılık yaratan ikili Sezon Pirinç'in fuar standında ocağın başına geçerek, en iyi pirinç pilavını pişirmek için birbirleriyle yarışacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sezon Pirinç'ten Worldfood 2013 Fuarına Özel Ve Büyük Sürpriz; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement