Siber korsanlara yönelik operasyon Oyuncu Barış Akay - Son Dakika
Güncel

Siber korsanlara yönelik operasyon Oyuncu Barış Akay

Siber korsanlara yönelik operasyon Oyuncu Barış Akay

"Redhack" ve "Anonymous" soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan dizi oyuncusu Barış Akay, "tarihin, biat kültürüyle yaşayan medya patronlarını a...

25.11.2013 21:06

"Redhack" ve "Anonymous" soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan dizi oyuncusu Barış Akay, "tarihin, biat kültürüyle yaşayan medya patronlarını affetmeyeceğini" söyledi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında "Redhack" ve "Anonymous" ile bağlantılı olduğu iddiası ile gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan dizi oyuncusu Barış Atay'ı, adliye bahçesinde ailesi ile arkadaşları karşıladı.

Gazetecilere açıklama yapan Atay, gözaltına alınan 13 kişinin her birinin Barış Atay'dan daha değersiz olmadığını belirterek şöyle konuştu:

"Tarih, hepinizi yazacak ama bugün bu ülkede şimdiye kadar görülmemiş kadar biat kültürüyle yaşayan bütün medya patronlarını affetmeyecek o tarih. Ve ben bu medya patronları adına utanıyorum. Nasıl serbest bırakıldığımızı söyleyelim: Sanırım insanlar, 'kendi rızası vardı' ya da 'satıcı değil ama içiciyiz' dediler ki serbest bırakıldılar. Çünkü bu ülkede tecavüz ve uyuşturucu madde kullananlar dışında kimse serbest bırakılmıyor."

-barış akay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siber korsanlara yönelik operasyon Oyuncu Barış Akay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement