Siirt'te bir ilkokula bilişim sınıfı kazandırıldı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te bir ilkokula bilişim sınıfı kazandırıldı

Siirt'te bir ilkokula bilişim sınıfı kazandırıldı Siirt'te 'Sen de bir fidan dik' projesiyle hayırseverlerden temin edilen destekle Şehit Davut İlbaş İlkokulunda bilişim sınıfı kazandırıldı.

05.01.2023 16:16  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te bir ilkokula bilişim sınıfı kazandırıldı

SİİRT - Siirt'te 'Sen de bir fidan dik' projesiyle hayırseverlerden temin edilen destekle Şehit Davut İlbaş İlkokulunda bilişim sınıfı kazandırıldı.

Şehit Davut İlbaş İlkokulunda sınıf öğretmen Muhammed Yusuf Özüş, okula bilişim sınıfı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Okulda faaliyete giren bilişim sınıfının açılış törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, sınıfın oluşumunda emeği geçenleri kutladı. Proje koordinatörü Özüş, bilişim sınıfının 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete girdiğini belirtti. Özüş, "Bugün mutluluğun en güzel anını yaşıyoruz çünkü bizim bir hayalimiz vardı, bilgisayar sınıfının olmasıydı. Sınıfımız atıl durumdaydı öğretmenlerimizle konuştuktan sonra ne yapabiliriz dedik? Bu sınıf için bir gün hepimiz el ele verdik. 'Sen de bir fidan dik' çerçevesinde boyamasından tutun her şeyine kadar hep birlikte yaptık. Bugün 22 öğrenciye hitap edecek şekilde bilgisayar sınıfını oluşturduk. Bugün öğretmenlerimiz ile birlikte bu sınıfı öğrencilerimize armağan ettik. Çok mutluyuz. Öğrenciler kadar mutluyuz" dedi.

Siirt\'te bir ilkokula bilişim sınıfı kazandırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt'te bir ilkokula bilişim sınıfı kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement