Siirt'te jandarma operasyonu: Gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi, 4 şahıs yakalandı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te jandarma operasyonu: Gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi, 4 şahıs yakalandı

Siirt\'te jandarma operasyonu: Gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi, 4 şahıs yakalandı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi ve 4 firari şahıs yakalandı. Operasyonda bin 50 paket bandrolsüz kaçak sigara, 90 kilo kaçak tütün ve 5 gram kubar esrar bulundu. Yakalanan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

30.11.2023 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te "Çember" operasyonları kapsamında aranma kaydı bulunan 18 şüpheli yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca yurt genelinde çeşitli suçlardan arananların yakalanması amacıyla 28-29 Kasım'da il genelinde "Çember" operasyonları gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 52 yol ve arama noktasında yapılan, 444 personel ve 7 uyuşturucu, arama ve asayiş köpeğinin yer aldığı operasyonlarda, 2 bin 984 kişi sorgulandı, 2 bin 358 araç kontrol edildi.

Operasyonlarda, 14'ü yoklama kaçağı olmak üzere çeşitli suçlardan aranan 18 kişi yakalandı, 1050 paket gümrük kaçağı sigara, 90 kilogram gümrük kaçağı tütün ve bir miktar kubar esrar ele geçirildi.

Şüphelilerden gözaltına alınanların 4'ü jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi, diğerleri hakkında işlem uygulandı.

Açıklamada, "Firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, etmeyeceğiz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt'te jandarma operasyonu: Gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi, 4 şahıs yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement