Siirt Üniversitesi Rektörü Erman, Belediyeyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Siirt Üniversitesi Rektörü Erman, Belediyeyi Ziyaret Etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Erman, Belediyeyi Ziyaret Etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Belediye Başkanı Selim Sadak'ı makamında ziyaret etti. Rektör Erman, ziyaretinde sebebinin iadeyi ziyaret olduğu açıkladı.

20.11.2013 21:07

Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ı ziyaret etti.
Siirt Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak tarafından makam odasında karşılayarak bir süre sohbet etti.

Yaklaşık 30 dakika süren ziyaret sırasında Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, kamu kurum ve kuruluşları ziyareti kapsamında Siirt Belediye Başkanı Sayın Selim Sadak'ı ziyaret ettiğini, Ziyaret sırasında üniversite ve belediye bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ta ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, kentte bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliğinin önemli olduğunu ve bu işbirliğinin kenttin ilerlemesine vesile olacağını belirterek, Siirt Üniversitesinin daha yeni bir üniversite olduğunu zaman geçtik üniversite bünyesinde yapılacak bilimsel çalışmaların kenttin geleceği açısından önemli olduğunu bu anlamada üniversite yönetimi tarafından üniversite bünyesinde hukuk ve tıp fakültelerinin açılması için yapılan başvuruyu desteklediklerini her iki fakültenin kent için bir ihtiyaç olduğunu, Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman kendilerine yönelik yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür ettiğini söyledi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt Üniversitesi Rektörü Erman, Belediyeyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement