Siirt Valisi Ahmet Aydın'dan Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Siirt Valisi Ahmet Aydın'dan Bir İlk

Siirt Valisi Ahmet Aydın\'dan Bir İlk

Siirt'te doğacak her bebeğe "doğum seti" hediye edilecek.

08.10.2012 08:31

Siirt'te bugünden itibaren doğacak her bebeğe "Doğum Seti" hediye edilecek. Siirt Valisi Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, proje kapsamında Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile il merkezindeki üç özel hastanenin doğum servislerini ziyaret ederek, doğum yapan anneleri ziyaret etti. Ziyarette İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli ve eşi Aynur Yürekli de hazır bulundu.

Siirtlilerin çok güzel gelenek ve göreneklere sahip olduğunu belirten Vali Ahmet Aydın, "Siirt, kendine has gelenek ve göreneklerini koruyan ve yaşatan ender şehirlerimizden bir tanesidir. Sevinçlerini ve kederlerini birbirleriyle paylaşan Siirtliler, özellikle taziye kültürünü yaşatarak acıları bir nebze olsun hafifletiyorlar. Siirt Valisi olarak Siirtlilerin kederlerine ortak olmayı, sevinçlerini de paylaşmaya özellikle gayret sarf ediyorum. Çünkü biz, maddi değerlerden çok gönül iklimine değer veren bir milletiz. Bu bağlamda geliştirdiğimiz sosyal bir proje ile Siirt'te yeni bir uygulama başlatıyoruz. Bugünden itibaren Siirt'te doğacak her bebeğe 'Doğum Seti' hediye edeceğiz. Amacımız Siirtlilerin kederlerini paylaştığımız gibi sevinçlerine de ortak olup, mutlu günlerini paylaşmaktır." dedi.

Sırasıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile il merkezindeki üç özel hastanenin doğum servislerini ziyaret eden Vali Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, yeni doğum yapan anneler ve yetkililerle bir süre görüşerek, mutluluklarını paylaştı. Vali Aydın, yeni doğum yapan anneleri kutlarken, bebeklere de "Doğum Seti" hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt Valisi Ahmet Aydın'dan Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement